De functie van de natuurbrug voor hoefdieren

G.W.T.A. Groot Bruinderink, D.R. Lammertsma

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter

Original languageUndefined/Unknown
Title of host publicationToets natuurontwikkelingsplan en natuurbrug in Zanderij Crailo; nut en noodzaak van de ecologische verbinding, effectiviteit van de natuurbrug en toetsing herinrichting sportpark
EditorsE.A. van der Grift, B.J.H. Koolstra
Place of PublicationWageningen
PublisherAlterra
Pages81-97
Publication statusPublished - 2001

Publication series

NameAlterra-rapport
Number168

Cite this

Groot Bruinderink, G. W. T. A., & Lammertsma, D. R. (2001). De functie van de natuurbrug voor hoefdieren. In E. A. van der Grift, & B. J. H. Koolstra (Eds.), Toets natuurontwikkelingsplan en natuurbrug in Zanderij Crailo; nut en noodzaak van de ecologische verbinding, effectiviteit van de natuurbrug en toetsing herinrichting sportpark (pp. 81-97). (Alterra-rapport; No. 168). Wageningen: Alterra.
Groot Bruinderink, G.W.T.A. ; Lammertsma, D.R. / De functie van de natuurbrug voor hoefdieren. Toets natuurontwikkelingsplan en natuurbrug in Zanderij Crailo; nut en noodzaak van de ecologische verbinding, effectiviteit van de natuurbrug en toetsing herinrichting sportpark. editor / E.A. van der Grift ; B.J.H. Koolstra. Wageningen : Alterra, 2001. pp. 81-97 (Alterra-rapport; 168).
@inbook{1dbd10c30c834cd990c60e2b884bc5ab,
title = "De functie van de natuurbrug voor hoefdieren",
author = "{Groot Bruinderink}, G.W.T.A. and D.R. Lammertsma",
year = "2001",
language = "Undefined/Unknown",
series = "Alterra-rapport",
publisher = "Alterra",
number = "168",
pages = "81--97",
editor = "{van der Grift}, E.A. and B.J.H. Koolstra",
booktitle = "Toets natuurontwikkelingsplan en natuurbrug in Zanderij Crailo; nut en noodzaak van de ecologische verbinding, effectiviteit van de natuurbrug en toetsing herinrichting sportpark",

}

Groot Bruinderink, GWTA & Lammertsma, DR 2001, De functie van de natuurbrug voor hoefdieren. in EA van der Grift & BJH Koolstra (eds), Toets natuurontwikkelingsplan en natuurbrug in Zanderij Crailo; nut en noodzaak van de ecologische verbinding, effectiviteit van de natuurbrug en toetsing herinrichting sportpark. Alterra-rapport, no. 168, Alterra, Wageningen, pp. 81-97.

De functie van de natuurbrug voor hoefdieren. / Groot Bruinderink, G.W.T.A.; Lammertsma, D.R.

Toets natuurontwikkelingsplan en natuurbrug in Zanderij Crailo; nut en noodzaak van de ecologische verbinding, effectiviteit van de natuurbrug en toetsing herinrichting sportpark. ed. / E.A. van der Grift; B.J.H. Koolstra. Wageningen : Alterra, 2001. p. 81-97 (Alterra-rapport; No. 168).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter

TY - CHAP

T1 - De functie van de natuurbrug voor hoefdieren

AU - Groot Bruinderink, G.W.T.A.

AU - Lammertsma, D.R.

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Chapter

T3 - Alterra-rapport

SP - 81

EP - 97

BT - Toets natuurontwikkelingsplan en natuurbrug in Zanderij Crailo; nut en noodzaak van de ecologische verbinding, effectiviteit van de natuurbrug en toetsing herinrichting sportpark

A2 - van der Grift, E.A.

A2 - Koolstra, B.J.H.

PB - Alterra

CY - Wageningen

ER -

Groot Bruinderink GWTA, Lammertsma DR. De functie van de natuurbrug voor hoefdieren. In van der Grift EA, Koolstra BJH, editors, Toets natuurontwikkelingsplan en natuurbrug in Zanderij Crailo; nut en noodzaak van de ecologische verbinding, effectiviteit van de natuurbrug en toetsing herinrichting sportpark. Wageningen: Alterra. 2001. p. 81-97. (Alterra-rapport; 168).