De bokashi-keten als natuurlijke verbinding tussen land en stad

Research output: Non-textual formWeb publication/site

Abstract

Van maaisel uit de buurt de meststof bokashi maken en die toepassen op de bodem van zijn bedrijf. Dat was het idee van Jeroen van der Kooij van biologische rundveehouderij Rust-Hoff in Maasland. Nu gaat hij een volgende stap zetten: mensen uit de stad en uit de regio aan zijn bedrijf en de natuur verbinden door het opzetten van een keten voor bokashi.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 26 May 2018

Cite this

@misc{d44bd78ca9d34abfae54bf5767a10f49,
title = "De bokashi-keten als natuurlijke verbinding tussen land en stad",
abstract = "Van maaisel uit de buurt de meststof bokashi maken en die toepassen op de bodem van zijn bedrijf. Dat was het idee van Jeroen van der Kooij van biologische rundveehouderij Rust-Hoff in Maasland. Nu gaat hij een volgende stap zetten: mensen uit de stad en uit de regio aan zijn bedrijf en de natuur verbinden door het opzetten van een keten voor bokashi.",
author = "J. Westerink and {van Rooij}, S.A.M.",
year = "2018",
month = "5",
day = "26",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

De bokashi-keten als natuurlijke verbinding tussen land en stad. Westerink, J. (Author); van Rooij, S.A.M. (Author). 2018. Wageningen : Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/site

TY - ADVS

T1 - De bokashi-keten als natuurlijke verbinding tussen land en stad

AU - Westerink, J.

AU - van Rooij, S.A.M.

PY - 2018/5/26

Y1 - 2018/5/26

N2 - Van maaisel uit de buurt de meststof bokashi maken en die toepassen op de bodem van zijn bedrijf. Dat was het idee van Jeroen van der Kooij van biologische rundveehouderij Rust-Hoff in Maasland. Nu gaat hij een volgende stap zetten: mensen uit de stad en uit de regio aan zijn bedrijf en de natuur verbinden door het opzetten van een keten voor bokashi.

AB - Van maaisel uit de buurt de meststof bokashi maken en die toepassen op de bodem van zijn bedrijf. Dat was het idee van Jeroen van der Kooij van biologische rundveehouderij Rust-Hoff in Maasland. Nu gaat hij een volgende stap zetten: mensen uit de stad en uit de regio aan zijn bedrijf en de natuur verbinden door het opzetten van een keten voor bokashi.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

CY - Wageningen

ER -