De boergergroep

F.A.N. van Alebeek

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

De BoergerGroep zoekt een nieuw soort mensen: burgers met hart voor het platteland. En een hoofd vol ideeën over hoe dat platteland er in de toekomst uit kan zien. Al deze burgers tezamen vormen De BoergerGroep: zij gaan samen met de boeren bepalen welke kant het met de landbouw op moet. Dat doen ze door regelmatig bij elkaar te komen. En door middel van ‘de deel’ – het interactieve discussieplatform op deze site. Ze worden daarin deskundig begeleid door mensen van de universiteit Wageningen UR, die ervoor zorgen dat alle ideeën resulteren in een onderzoeks- en beleidsagenda voor de komende jaren.
Original languageDutch
Place of PublicationPPO-AGV
PublisherPPO AGV
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2010

Keywords

  • rural development
  • rural urban relations
  • future
  • agriculture
  • agricultural development
  • sustainable development

Cite this

van Alebeek, F. A. N. (Author). (2010). De boergergroep. Web publication/site, PPO-AGV: PPO AGV.
van Alebeek, F.A.N. (Author). / De boergergroep. [Web publication/site].
@misc{bb9e9c377ffb40a8bd7a9e9a37380407,
title = "De boergergroep",
abstract = "De BoergerGroep zoekt een nieuw soort mensen: burgers met hart voor het platteland. En een hoofd vol idee{\"e}n over hoe dat platteland er in de toekomst uit kan zien. Al deze burgers tezamen vormen De BoergerGroep: zij gaan samen met de boeren bepalen welke kant het met de landbouw op moet. Dat doen ze door regelmatig bij elkaar te komen. En door middel van ‘de deel’ – het interactieve discussieplatform op deze site. Ze worden daarin deskundig begeleid door mensen van de universiteit Wageningen UR, die ervoor zorgen dat alle idee{\"e}n resulteren in een onderzoeks- en beleidsagenda voor de komende jaren.",
keywords = "plattelandsontwikkeling, relaties tussen stad en platteland, toekomst, landbouw, landbouwontwikkeling, duurzame ontwikkeling, rural development, rural urban relations, future, agriculture, agricultural development, sustainable development",
author = "{van Alebeek}, F.A.N.",
year = "2010",
language = "Dutch",
publisher = "PPO AGV",

}

van Alebeek, FAN, De boergergroep, 2010, Web publication/site, PPO AGV, PPO-AGV.
De boergergroep. van Alebeek, F.A.N. (Author). 2010. PPO-AGV : PPO AGV.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - De boergergroep

AU - van Alebeek, F.A.N.

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - De BoergerGroep zoekt een nieuw soort mensen: burgers met hart voor het platteland. En een hoofd vol ideeën over hoe dat platteland er in de toekomst uit kan zien. Al deze burgers tezamen vormen De BoergerGroep: zij gaan samen met de boeren bepalen welke kant het met de landbouw op moet. Dat doen ze door regelmatig bij elkaar te komen. En door middel van ‘de deel’ – het interactieve discussieplatform op deze site. Ze worden daarin deskundig begeleid door mensen van de universiteit Wageningen UR, die ervoor zorgen dat alle ideeën resulteren in een onderzoeks- en beleidsagenda voor de komende jaren.

AB - De BoergerGroep zoekt een nieuw soort mensen: burgers met hart voor het platteland. En een hoofd vol ideeën over hoe dat platteland er in de toekomst uit kan zien. Al deze burgers tezamen vormen De BoergerGroep: zij gaan samen met de boeren bepalen welke kant het met de landbouw op moet. Dat doen ze door regelmatig bij elkaar te komen. En door middel van ‘de deel’ – het interactieve discussieplatform op deze site. Ze worden daarin deskundig begeleid door mensen van de universiteit Wageningen UR, die ervoor zorgen dat alle ideeën resulteren in een onderzoeks- en beleidsagenda voor de komende jaren.

KW - plattelandsontwikkeling

KW - relaties tussen stad en platteland

KW - toekomst

KW - landbouw

KW - landbouwontwikkeling

KW - duurzame ontwikkeling

KW - rural development

KW - rural urban relations

KW - future

KW - agriculture

KW - agricultural development

KW - sustainable development

M3 - Web publication/site

PB - PPO AGV

CY - PPO-AGV

ER -

van Alebeek FAN (Author). De boergergroep PPO-AGV: PPO AGV. 2010.