Dag van de Biodiversiteit: reden voor optimisme?

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Abstract

Op 22 mei is het Wereldbiodiversiteitsdag 2018. Een moment om na te denken over waar we staan, om stil te staan bij wat we hebben bereikt en om te beslissen wat we in de toekomst gaan doen. Ook een dag om iets te doen voor de biodiversiteit.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 22 May 2018

Cite this

@misc{6ecf5a7b81a0478bbf313a952377c7a7,
title = "Dag van de Biodiversiteit: reden voor optimisme?",
abstract = "Op 22 mei is het Wereldbiodiversiteitsdag 2018. Een moment om na te denken over waar we staan, om stil te staan bij wat we hebben bereikt en om te beslissen wat we in de toekomst gaan doen. Ook een dag om iets te doen voor de biodiversiteit.",
author = "L.M. Jones-Walters",
year = "2018",
month = "5",
day = "22",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

Jones-Walters, LM, Dag van de Biodiversiteit: reden voor optimisme?, 2018, Web publication/site, Wageningen University & Research, Wageningen.
Dag van de Biodiversiteit: reden voor optimisme? Jones-Walters, L.M. (Author). 2018. Wageningen : Wageningen University & Research.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Dag van de Biodiversiteit: reden voor optimisme?

AU - Jones-Walters, L.M.

PY - 2018/5/22

Y1 - 2018/5/22

N2 - Op 22 mei is het Wereldbiodiversiteitsdag 2018. Een moment om na te denken over waar we staan, om stil te staan bij wat we hebben bereikt en om te beslissen wat we in de toekomst gaan doen. Ook een dag om iets te doen voor de biodiversiteit.

AB - Op 22 mei is het Wereldbiodiversiteitsdag 2018. Een moment om na te denken over waar we staan, om stil te staan bij wat we hebben bereikt en om te beslissen wat we in de toekomst gaan doen. Ook een dag om iets te doen voor de biodiversiteit.

M3 - Web publication/site

PB - Wageningen University & Research

CY - Wageningen

ER -

Jones-Walters LM (Author). Dag van de Biodiversiteit: reden voor optimisme? Wageningen: Wageningen University & Research. 2018.