Christiaan Bolck geeft antwoord op vragen van ondernemers : biopolymeren, iets voor u?

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Biopolymeren zijn hot. Maar waar hebben we het eigenlijk over als we over biopolymeren praten? Wat kunnen we ermee en wat kunnen we er (nog) niet mee? Wat zijn de uitdagingen? Wat zijn de investeringen die worden gevraagd? En waar kun je als ondernemer terecht als je 'iets' met biopolymeren wilt gaan doen? Vragen die worden beantwoord in onderstaand artikel door Christiaan Bolck. Hij is verbonden aan Wageningen UR Biobased Products en tevens in deeltijd werkzaam als innovatiecoach voor bedrijven bij het DPI Value Centre.
  Original languageDutch
  Pages (from-to)26-27
  JournalKunststof en Rubber
  Volume62
  Issue number2
  Publication statusPublished - 2009

  Cite this

  @article{4d4b50f365b246d595a565bfd9c68328,
  title = "Christiaan Bolck geeft antwoord op vragen van ondernemers : biopolymeren, iets voor u?",
  abstract = "Biopolymeren zijn hot. Maar waar hebben we het eigenlijk over als we over biopolymeren praten? Wat kunnen we ermee en wat kunnen we er (nog) niet mee? Wat zijn de uitdagingen? Wat zijn de investeringen die worden gevraagd? En waar kun je als ondernemer terecht als je 'iets' met biopolymeren wilt gaan doen? Vragen die worden beantwoord in onderstaand artikel door Christiaan Bolck. Hij is verbonden aan Wageningen UR Biobased Products en tevens in deeltijd werkzaam als innovatiecoach voor bedrijven bij het DPI Value Centre.",
  author = "C.H. Bolck",
  year = "2009",
  language = "Dutch",
  volume = "62",
  pages = "26--27",
  journal = "Kunststof en Rubber",
  issn = "0167-9597",
  number = "2",

  }

  Christiaan Bolck geeft antwoord op vragen van ondernemers : biopolymeren, iets voor u? / Bolck, C.H.

  In: Kunststof en Rubber, Vol. 62, No. 2, 2009, p. 26-27.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Christiaan Bolck geeft antwoord op vragen van ondernemers : biopolymeren, iets voor u?

  AU - Bolck, C.H.

  PY - 2009

  Y1 - 2009

  N2 - Biopolymeren zijn hot. Maar waar hebben we het eigenlijk over als we over biopolymeren praten? Wat kunnen we ermee en wat kunnen we er (nog) niet mee? Wat zijn de uitdagingen? Wat zijn de investeringen die worden gevraagd? En waar kun je als ondernemer terecht als je 'iets' met biopolymeren wilt gaan doen? Vragen die worden beantwoord in onderstaand artikel door Christiaan Bolck. Hij is verbonden aan Wageningen UR Biobased Products en tevens in deeltijd werkzaam als innovatiecoach voor bedrijven bij het DPI Value Centre.

  AB - Biopolymeren zijn hot. Maar waar hebben we het eigenlijk over als we over biopolymeren praten? Wat kunnen we ermee en wat kunnen we er (nog) niet mee? Wat zijn de uitdagingen? Wat zijn de investeringen die worden gevraagd? En waar kun je als ondernemer terecht als je 'iets' met biopolymeren wilt gaan doen? Vragen die worden beantwoord in onderstaand artikel door Christiaan Bolck. Hij is verbonden aan Wageningen UR Biobased Products en tevens in deeltijd werkzaam als innovatiecoach voor bedrijven bij het DPI Value Centre.

  M3 - Article

  VL - 62

  SP - 26

  EP - 27

  JO - Kunststof en Rubber

  JF - Kunststof en Rubber

  SN - 0167-9597

  IS - 2

  ER -