Catalogus biobased verpakkingen

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

In het kader van het overheidsbeleid met betrekking tot “duurzaam inkopen” heeft het Ministerie van Economische Zaken (EZ) WUR-FBR opdracht gegeven om biobased materialen die geschikt zijn en/of al worden toegepast in verpakkingen in kaart te brengen. De catalogus is geschreven voor inkopers, gebruikers en producenten van verpakkingsmateralen en beleidsmedewerkers van overheden. De catalogus is opgezet om biobased verpakkingen te etaleren en geeft een overzicht van commercieel beschikbare biobased verpakkingen in 2014.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen UR - Food & Biobased Research
Number of pages136
ISBN (Print)9789461737045
Publication statusPublished - 2014

Publication series

NameGroene grondstoffen

Keywords

  • packaging materials
  • wrappings
  • foods
  • biobased materials
  • biobased economy
  • bioplastics
  • catalogues
  • food packaging

Cite this

Molenveld, K., & van den Oever, M. J. A. (2014). Catalogus biobased verpakkingen. (Groene grondstoffen). Wageningen: Wageningen UR - Food & Biobased Research.
Molenveld, K. ; van den Oever, M.J.A. / Catalogus biobased verpakkingen. Wageningen : Wageningen UR - Food & Biobased Research, 2014. 136 p. (Groene grondstoffen).
@book{ce11cb0eaccf4731bc1a6ce05d1cef35,
title = "Catalogus biobased verpakkingen",
abstract = "In het kader van het overheidsbeleid met betrekking tot “duurzaam inkopen” heeft het Ministerie van Economische Zaken (EZ) WUR-FBR opdracht gegeven om biobased materialen die geschikt zijn en/of al worden toegepast in verpakkingen in kaart te brengen. De catalogus is geschreven voor inkopers, gebruikers en producenten van verpakkingsmateralen en beleidsmedewerkers van overheden. De catalogus is opgezet om biobased verpakkingen te etaleren en geeft een overzicht van commercieel beschikbare biobased verpakkingen in 2014.",
keywords = "verpakkingsmaterialen, verpakkingen, voedingsmiddelen, materialen uit biologische grondstoffen, biobased economy, bioplastics, catalogi, voedselverpakking, packaging materials, wrappings, foods, biobased materials, biobased economy, bioplastics, catalogues, food packaging",
author = "K. Molenveld and {van den Oever}, M.J.A.",
year = "2014",
language = "Dutch",
isbn = "9789461737045",
series = "Groene grondstoffen",
publisher = "Wageningen UR - Food & Biobased Research",

}

Molenveld, K & van den Oever, MJA 2014, Catalogus biobased verpakkingen. Groene grondstoffen, Wageningen UR - Food & Biobased Research, Wageningen.

Catalogus biobased verpakkingen. / Molenveld, K.; van den Oever, M.J.A.

Wageningen : Wageningen UR - Food & Biobased Research, 2014. 136 p. (Groene grondstoffen).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Catalogus biobased verpakkingen

AU - Molenveld, K.

AU - van den Oever, M.J.A.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - In het kader van het overheidsbeleid met betrekking tot “duurzaam inkopen” heeft het Ministerie van Economische Zaken (EZ) WUR-FBR opdracht gegeven om biobased materialen die geschikt zijn en/of al worden toegepast in verpakkingen in kaart te brengen. De catalogus is geschreven voor inkopers, gebruikers en producenten van verpakkingsmateralen en beleidsmedewerkers van overheden. De catalogus is opgezet om biobased verpakkingen te etaleren en geeft een overzicht van commercieel beschikbare biobased verpakkingen in 2014.

AB - In het kader van het overheidsbeleid met betrekking tot “duurzaam inkopen” heeft het Ministerie van Economische Zaken (EZ) WUR-FBR opdracht gegeven om biobased materialen die geschikt zijn en/of al worden toegepast in verpakkingen in kaart te brengen. De catalogus is geschreven voor inkopers, gebruikers en producenten van verpakkingsmateralen en beleidsmedewerkers van overheden. De catalogus is opgezet om biobased verpakkingen te etaleren en geeft een overzicht van commercieel beschikbare biobased verpakkingen in 2014.

KW - verpakkingsmaterialen

KW - verpakkingen

KW - voedingsmiddelen

KW - materialen uit biologische grondstoffen

KW - biobased economy

KW - bioplastics

KW - catalogi

KW - voedselverpakking

KW - packaging materials

KW - wrappings

KW - foods

KW - biobased materials

KW - biobased economy

KW - bioplastics

KW - catalogues

KW - food packaging

M3 - Report

SN - 9789461737045

T3 - Groene grondstoffen

BT - Catalogus biobased verpakkingen

PB - Wageningen UR - Food & Biobased Research

CY - Wageningen

ER -

Molenveld K, van den Oever MJA. Catalogus biobased verpakkingen. Wageningen: Wageningen UR - Food & Biobased Research, 2014. 136 p. (Groene grondstoffen).