Broodje Aap Glaasje Melk: Koeien in de wei zijn duurzamer dan koeien op stal

Research output: Non-textual formWeb publication/site

Abstract

In de rubriek 'Broodje Aap Glaasje Melk' onderzoekt The Milk Story welke algemeen bekende beweringen waar zijn en welke een broodje aap. We vragen deskundigen op het onderwerp om opheldering. Dit keer de stelling: "Koeien in de wei zijn duurzamer dan koeien op stal." We vroegen Agnes van den Pol (Wageningen UR Livestock Research) ons hier wat meer over te vertellen.
Original languageDutch
PublisherThe Milk Story
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2014

Cite this

@misc{18474a8ab8b346179cd999d7926e3590,
title = "Broodje Aap Glaasje Melk: Koeien in de wei zijn duurzamer dan koeien op stal",
abstract = "In de rubriek 'Broodje Aap Glaasje Melk' onderzoekt The Milk Story welke algemeen bekende beweringen waar zijn en welke een broodje aap. We vragen deskundigen op het onderwerp om opheldering. Dit keer de stelling: {"}Koeien in de wei zijn duurzamer dan koeien op stal.{"} We vroegen Agnes van den Pol (Wageningen UR Livestock Research) ons hier wat meer over te vertellen.",
author = "{van den Pol}, A.",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "The Milk Story",

}

Broodje Aap Glaasje Melk: Koeien in de wei zijn duurzamer dan koeien op stal. van den Pol, A. (Author). 2014. The Milk Story.

Research output: Non-textual formWeb publication/site

TY - ADVS

T1 - Broodje Aap Glaasje Melk: Koeien in de wei zijn duurzamer dan koeien op stal

AU - van den Pol, A.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - In de rubriek 'Broodje Aap Glaasje Melk' onderzoekt The Milk Story welke algemeen bekende beweringen waar zijn en welke een broodje aap. We vragen deskundigen op het onderwerp om opheldering. Dit keer de stelling: "Koeien in de wei zijn duurzamer dan koeien op stal." We vroegen Agnes van den Pol (Wageningen UR Livestock Research) ons hier wat meer over te vertellen.

AB - In de rubriek 'Broodje Aap Glaasje Melk' onderzoekt The Milk Story welke algemeen bekende beweringen waar zijn en welke een broodje aap. We vragen deskundigen op het onderwerp om opheldering. Dit keer de stelling: "Koeien in de wei zijn duurzamer dan koeien op stal." We vroegen Agnes van den Pol (Wageningen UR Livestock Research) ons hier wat meer over te vertellen.

M3 - Web publication/site

PB - The Milk Story

ER -