Bouwen aan collectief vertrouwen voor duurzame bereikbaarheid

G.E. Breeman, C.J.A.M. Termeer

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

De regio ten zuiden van Amsterdam is sterk verstedelijkt en kent bovendien een groot aantal bestuurlijke organisaties, zoals een flink aantal gemeenten, 3 provincies en verschillende interbestuurlijke organen. De complexiteit, de drukte en de fragmentatie van activiteiten in deze regio heeft geleid tot verschillende initiatieven om de bestuurlijke coördinatie en de bereikbaarheid van het gebied te verbeteren. In dit onderzoek gekozen voor een procesaanpak waarbij gestreefd is naar het verbeteren en activeren van verbindingen tussen betrokken actoren.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherTransumo project “Duurzame bereikbaarheid Greenport Aalsmeer”
Number of pages11
Publication statusPublished - 2010

Keywords

  • infrastructure
  • urban areas
  • randstad
  • governance
  • public-private cooperation
  • decision making
  • regional planning
  • noord-holland
  • greenhouse horticulture
  • Netherlands

Cite this

Breeman, G. E., & Termeer, C. J. A. M. (2010). Bouwen aan collectief vertrouwen voor duurzame bereikbaarheid. Wageningen: Transumo project “Duurzame bereikbaarheid Greenport Aalsmeer”.
Breeman, G.E. ; Termeer, C.J.A.M. / Bouwen aan collectief vertrouwen voor duurzame bereikbaarheid. Wageningen : Transumo project “Duurzame bereikbaarheid Greenport Aalsmeer”, 2010. 11 p.
@book{33085768abf546a7989b259705672419,
title = "Bouwen aan collectief vertrouwen voor duurzame bereikbaarheid",
abstract = "De regio ten zuiden van Amsterdam is sterk verstedelijkt en kent bovendien een groot aantal bestuurlijke organisaties, zoals een flink aantal gemeenten, 3 provincies en verschillende interbestuurlijke organen. De complexiteit, de drukte en de fragmentatie van activiteiten in deze regio heeft geleid tot verschillende initiatieven om de bestuurlijke co{\"o}rdinatie en de bereikbaarheid van het gebied te verbeteren. In dit onderzoek gekozen voor een procesaanpak waarbij gestreefd is naar het verbeteren en activeren van verbindingen tussen betrokken actoren.",
keywords = "infrastructuur, stedelijke gebieden, randstad, governance, publiek-private samenwerking, besluitvorming, regionale planning, noord-holland, glastuinbouw, Nederland, infrastructure, urban areas, randstad, governance, public-private cooperation, decision making, regional planning, noord-holland, greenhouse horticulture, Netherlands",
author = "G.E. Breeman and C.J.A.M. Termeer",
year = "2010",
language = "Dutch",
publisher = "Transumo project “Duurzame bereikbaarheid Greenport Aalsmeer”",

}

Breeman, GE & Termeer, CJAM 2010, Bouwen aan collectief vertrouwen voor duurzame bereikbaarheid. Transumo project “Duurzame bereikbaarheid Greenport Aalsmeer”, Wageningen.

Bouwen aan collectief vertrouwen voor duurzame bereikbaarheid. / Breeman, G.E.; Termeer, C.J.A.M.

Wageningen : Transumo project “Duurzame bereikbaarheid Greenport Aalsmeer”, 2010. 11 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Bouwen aan collectief vertrouwen voor duurzame bereikbaarheid

AU - Breeman, G.E.

AU - Termeer, C.J.A.M.

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - De regio ten zuiden van Amsterdam is sterk verstedelijkt en kent bovendien een groot aantal bestuurlijke organisaties, zoals een flink aantal gemeenten, 3 provincies en verschillende interbestuurlijke organen. De complexiteit, de drukte en de fragmentatie van activiteiten in deze regio heeft geleid tot verschillende initiatieven om de bestuurlijke coördinatie en de bereikbaarheid van het gebied te verbeteren. In dit onderzoek gekozen voor een procesaanpak waarbij gestreefd is naar het verbeteren en activeren van verbindingen tussen betrokken actoren.

AB - De regio ten zuiden van Amsterdam is sterk verstedelijkt en kent bovendien een groot aantal bestuurlijke organisaties, zoals een flink aantal gemeenten, 3 provincies en verschillende interbestuurlijke organen. De complexiteit, de drukte en de fragmentatie van activiteiten in deze regio heeft geleid tot verschillende initiatieven om de bestuurlijke coördinatie en de bereikbaarheid van het gebied te verbeteren. In dit onderzoek gekozen voor een procesaanpak waarbij gestreefd is naar het verbeteren en activeren van verbindingen tussen betrokken actoren.

KW - infrastructuur

KW - stedelijke gebieden

KW - randstad

KW - governance

KW - publiek-private samenwerking

KW - besluitvorming

KW - regionale planning

KW - noord-holland

KW - glastuinbouw

KW - Nederland

KW - infrastructure

KW - urban areas

KW - randstad

KW - governance

KW - public-private cooperation

KW - decision making

KW - regional planning

KW - noord-holland

KW - greenhouse horticulture

KW - Netherlands

M3 - Report

BT - Bouwen aan collectief vertrouwen voor duurzame bereikbaarheid

PB - Transumo project “Duurzame bereikbaarheid Greenport Aalsmeer”

CY - Wageningen

ER -

Breeman GE, Termeer CJAM. Bouwen aan collectief vertrouwen voor duurzame bereikbaarheid. Wageningen: Transumo project “Duurzame bereikbaarheid Greenport Aalsmeer”, 2010. 11 p.