Borging van systeemkennis en geïntegreerde aanpak van leerprojecten in de Zuidwestelijke Delta

Een studie in kader van de Natuurambitie Grote Wateren

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

De natuur in de grote wateren is mede de verantwoordelijkheid van het ministerie van Economische Zaken (EZ). Onder de vlag van de Rijksnatuurvisie schetst EZ in de Natuurambitie Grote Wateren (NAGW) het perspectief op toekomstbestendige natuur van de grote wateren. De natuurambitie richt zich op de zes grote wateren in Nederland: het rivierengebied, de Zuidwestelijke Delta, het kustgebied, het Waddengebied en het IJsselmeer. Het voorliggende rapport betreft een studie in de Zuidwestelijke Delta (ZWD).
Original languageDutch
Place of PublicationYerseke
PublisherWageningen Marine Research
Number of pages156
DOIs
Publication statusPublished - 15 Nov 2017

Publication series

NameWageningen Marine Research rapport
No.C085/17

Cite this

@book{3107517c938c49df901b6186b34861a3,
title = "Borging van systeemkennis en geïntegreerde aanpak van leerprojecten in de Zuidwestelijke Delta: Een studie in kader van de Natuurambitie Grote Wateren",
abstract = "De natuur in de grote wateren is mede de verantwoordelijkheid van het ministerie van Economische Zaken (EZ). Onder de vlag van de Rijksnatuurvisie schetst EZ in de Natuurambitie Grote Wateren (NAGW) het perspectief op toekomstbestendige natuur van de grote wateren. De natuurambitie richt zich op de zes grote wateren in Nederland: het rivierengebied, de Zuidwestelijke Delta, het kustgebied, het Waddengebied en het IJsselmeer. Het voorliggende rapport betreft een studie in de Zuidwestelijke Delta (ZWD).",
author = "J.A. Craeymeersch and M. Tangelder and T. Ysebaert and M.J. Baptist",
year = "2017",
month = "11",
day = "15",
doi = "10.18174/426335",
language = "Dutch",
series = "Wageningen Marine Research rapport",
publisher = "Wageningen Marine Research",
number = "C085/17",

}

Borging van systeemkennis en geïntegreerde aanpak van leerprojecten in de Zuidwestelijke Delta : Een studie in kader van de Natuurambitie Grote Wateren. / Craeymeersch, J.A.; Tangelder, M.; Ysebaert, T.; Baptist, M.J.

Yerseke : Wageningen Marine Research, 2017. 156 p. (Wageningen Marine Research rapport; No. C085/17).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Borging van systeemkennis en geïntegreerde aanpak van leerprojecten in de Zuidwestelijke Delta

T2 - Een studie in kader van de Natuurambitie Grote Wateren

AU - Craeymeersch, J.A.

AU - Tangelder, M.

AU - Ysebaert, T.

AU - Baptist, M.J.

PY - 2017/11/15

Y1 - 2017/11/15

N2 - De natuur in de grote wateren is mede de verantwoordelijkheid van het ministerie van Economische Zaken (EZ). Onder de vlag van de Rijksnatuurvisie schetst EZ in de Natuurambitie Grote Wateren (NAGW) het perspectief op toekomstbestendige natuur van de grote wateren. De natuurambitie richt zich op de zes grote wateren in Nederland: het rivierengebied, de Zuidwestelijke Delta, het kustgebied, het Waddengebied en het IJsselmeer. Het voorliggende rapport betreft een studie in de Zuidwestelijke Delta (ZWD).

AB - De natuur in de grote wateren is mede de verantwoordelijkheid van het ministerie van Economische Zaken (EZ). Onder de vlag van de Rijksnatuurvisie schetst EZ in de Natuurambitie Grote Wateren (NAGW) het perspectief op toekomstbestendige natuur van de grote wateren. De natuurambitie richt zich op de zes grote wateren in Nederland: het rivierengebied, de Zuidwestelijke Delta, het kustgebied, het Waddengebied en het IJsselmeer. Het voorliggende rapport betreft een studie in de Zuidwestelijke Delta (ZWD).

U2 - 10.18174/426335

DO - 10.18174/426335

M3 - Report

T3 - Wageningen Marine Research rapport

BT - Borging van systeemkennis en geïntegreerde aanpak van leerprojecten in de Zuidwestelijke Delta

PB - Wageningen Marine Research

CY - Yerseke

ER -