Boerenbont en groene thee - Hoe ontvang ik (meer) buitenlandse gasten op mijn bedrijf?

F.A.N. van Alebeek, M.A. Schoutsen, M.P. Vijn

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Bedrijven met plattelandstoerisme hebben een uitdaging. De concurrentie is groot. Voor plattelandsondernemers liggen er kansen bij het aantrekken van (meer) buitenlandse gasten. In deze brochure treft u tips over hoe u die kansen kunt benutten. Ook wordt de stand van zaken van het Nederlands inkomend toerisme belicht, evenals de verwachtingen voor de komende jaren. Daarnaast komen enkele inspirerende ondernemers aan het woord over hoe zij de promotie - gericht op het aantrekken van meer buitenlandse gasten - hebben aangepakt. Met de checklist en invuloefening op de laatste pagina's kunt u als ondernemer direct aan de slag om te zorgen voor (meer) buitenlandse bezoekers op uw bedrijf.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherDLO-PPO
Number of pages20
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  • tourism
  • international tourism
  • rural tourism
  • accommodation
  • bed and breakfast accommodation
  • hotels
  • supplementary income
  • farm tourism

Cite this

@book{f8cf97e4dc42465481e6c184cf334b65,
title = "Boerenbont en groene thee - Hoe ontvang ik (meer) buitenlandse gasten op mijn bedrijf?",
abstract = "Bedrijven met plattelandstoerisme hebben een uitdaging. De concurrentie is groot. Voor plattelandsondernemers liggen er kansen bij het aantrekken van (meer) buitenlandse gasten. In deze brochure treft u tips over hoe u die kansen kunt benutten. Ook wordt de stand van zaken van het Nederlands inkomend toerisme belicht, evenals de verwachtingen voor de komende jaren. Daarnaast komen enkele inspirerende ondernemers aan het woord over hoe zij de promotie - gericht op het aantrekken van meer buitenlandse gasten - hebben aangepakt. Met de checklist en invuloefening op de laatste pagina's kunt u als ondernemer direct aan de slag om te zorgen voor (meer) buitenlandse bezoekers op uw bedrijf.",
keywords = "toerisme, internationaal toerisme, plattelandstoerisme, accommodatie, pension, hotels, neveninkomsten, boerderijtoerisme, tourism, international tourism, rural tourism, accommodation, bed and breakfast accommodation, hotels, supplementary income, farm tourism",
author = "{van Alebeek}, F.A.N. and M.A. Schoutsen and M.P. Vijn",
note = "Deze brochure is het resultaat van onderzoek in het kader van de PPS Multifunctionele Landbouw en is financieel ondersteund door het ministerie van Economische Zaken (BO-23.05-002-012)",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "DLO-PPO",

}

Boerenbont en groene thee - Hoe ontvang ik (meer) buitenlandse gasten op mijn bedrijf? / van Alebeek, F.A.N.; Schoutsen, M.A.; Vijn, M.P.

Wageningen : DLO-PPO, 2015. 20 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Boerenbont en groene thee - Hoe ontvang ik (meer) buitenlandse gasten op mijn bedrijf?

AU - van Alebeek, F.A.N.

AU - Schoutsen, M.A.

AU - Vijn, M.P.

N1 - Deze brochure is het resultaat van onderzoek in het kader van de PPS Multifunctionele Landbouw en is financieel ondersteund door het ministerie van Economische Zaken (BO-23.05-002-012)

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Bedrijven met plattelandstoerisme hebben een uitdaging. De concurrentie is groot. Voor plattelandsondernemers liggen er kansen bij het aantrekken van (meer) buitenlandse gasten. In deze brochure treft u tips over hoe u die kansen kunt benutten. Ook wordt de stand van zaken van het Nederlands inkomend toerisme belicht, evenals de verwachtingen voor de komende jaren. Daarnaast komen enkele inspirerende ondernemers aan het woord over hoe zij de promotie - gericht op het aantrekken van meer buitenlandse gasten - hebben aangepakt. Met de checklist en invuloefening op de laatste pagina's kunt u als ondernemer direct aan de slag om te zorgen voor (meer) buitenlandse bezoekers op uw bedrijf.

AB - Bedrijven met plattelandstoerisme hebben een uitdaging. De concurrentie is groot. Voor plattelandsondernemers liggen er kansen bij het aantrekken van (meer) buitenlandse gasten. In deze brochure treft u tips over hoe u die kansen kunt benutten. Ook wordt de stand van zaken van het Nederlands inkomend toerisme belicht, evenals de verwachtingen voor de komende jaren. Daarnaast komen enkele inspirerende ondernemers aan het woord over hoe zij de promotie - gericht op het aantrekken van meer buitenlandse gasten - hebben aangepakt. Met de checklist en invuloefening op de laatste pagina's kunt u als ondernemer direct aan de slag om te zorgen voor (meer) buitenlandse bezoekers op uw bedrijf.

KW - toerisme

KW - internationaal toerisme

KW - plattelandstoerisme

KW - accommodatie

KW - pension

KW - hotels

KW - neveninkomsten

KW - boerderijtoerisme

KW - tourism

KW - international tourism

KW - rural tourism

KW - accommodation

KW - bed and breakfast accommodation

KW - hotels

KW - supplementary income

KW - farm tourism

M3 - Report

BT - Boerenbont en groene thee - Hoe ontvang ik (meer) buitenlandse gasten op mijn bedrijf?

PB - DLO-PPO

CY - Wageningen

ER -