Biomerkers voor de selectie van robuuste tomatenonderstammen

Research output: Other contributionPamphlet

Abstract

Brochure met onderzoeksinformatie. Het doel van het onderzoek is het ontwikkelen van een snelle en effectieve methode die veredelaars in staat stelt onderstammen te selecteren die ook bij wisselende teeltcondities een goede groeikracht en opbrengst garanderen. Dergelijke robuuste onderstammen moeten het mogelijk maken om het nutriëntgebruik van zowel de gangbare als biologische tomatenteelt efficiënter te maken.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  • markers
  • plant breeding
  • organic plant breeding
  • rootstocks
  • tomatoes
  • greenhouse vegetables
  • selection methods

Cite this

@misc{acb565c566254615ad8dbd18823eaed0,
title = "Biomerkers voor de selectie van robuuste tomatenonderstammen",
abstract = "Brochure met onderzoeksinformatie. Het doel van het onderzoek is het ontwikkelen van een snelle en effectieve methode die veredelaars in staat stelt onderstammen te selecteren die ook bij wisselende teeltcondities een goede groeikracht en opbrengst garanderen. Dergelijke robuuste onderstammen moeten het mogelijk maken om het nutri{\"e}ntgebruik van zowel de gangbare als biologische tomatenteelt effici{\"e}nter te maken.",
keywords = "merkers, plantenveredeling, biologische plantenveredeling, onderstammen, tomaten, glasgroenten, selectiemethoden, markers, plant breeding, organic plant breeding, rootstocks, tomatoes, greenhouse vegetables, selection methods",
author = "O.E. Scholten and {Lammerts Van Bueren}, E.",
year = "2013",
language = "Dutch",
type = "Other",

}

TY - GEN

T1 - Biomerkers voor de selectie van robuuste tomatenonderstammen

AU - Scholten, O.E.

AU - Lammerts Van Bueren, E.

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Brochure met onderzoeksinformatie. Het doel van het onderzoek is het ontwikkelen van een snelle en effectieve methode die veredelaars in staat stelt onderstammen te selecteren die ook bij wisselende teeltcondities een goede groeikracht en opbrengst garanderen. Dergelijke robuuste onderstammen moeten het mogelijk maken om het nutriëntgebruik van zowel de gangbare als biologische tomatenteelt efficiënter te maken.

AB - Brochure met onderzoeksinformatie. Het doel van het onderzoek is het ontwikkelen van een snelle en effectieve methode die veredelaars in staat stelt onderstammen te selecteren die ook bij wisselende teeltcondities een goede groeikracht en opbrengst garanderen. Dergelijke robuuste onderstammen moeten het mogelijk maken om het nutriëntgebruik van zowel de gangbare als biologische tomatenteelt efficiënter te maken.

KW - merkers

KW - plantenveredeling

KW - biologische plantenveredeling

KW - onderstammen

KW - tomaten

KW - glasgroenten

KW - selectiemethoden

KW - markers

KW - plant breeding

KW - organic plant breeding

KW - rootstocks

KW - tomatoes

KW - greenhouse vegetables

KW - selection methods

M3 - Pamphlet

ER -