Biologische bestrijding van bladluis in paprika

  Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

  Abstract

  Een poster gemaakt voor de Gewasbeschermingsdag 18 mrt 2010. Deze poster gaat over de biologische bestrijding van bladluis in paprika. Bestrijding van bladluis zonder insecticiden is zeer moeilijk in paprika. De huidige biologische bestrijders schieten vaaktekort. De grootste boosdoeners zijn de rode luis en boterbloemluis. Er zijn nieuwe sluipwespsoorten, gaasvliegsoorten en soorten roofwantsen gezocht en getest. de resultaten zijn op deze poster samengevat.
  Original languageDutch
  Publication statusPublished - 2010
  EventGewasbeschermingsdag 2010 -
  Duration: 18 Mar 2010 → …

  Conference

  ConferenceGewasbeschermingsdag 2010
  Period18/03/10 → …

  Keywords

  • biological control
  • lipaphis
  • aulacorthum
  • reduviidae
  • chrysopidae
  • sweet peppers
  • parasitoid wasps

  Cite this

  Messelink, G. J., Bloemhard, C. M. J., & Kok, L. W. (2010). Biologische bestrijding van bladluis in paprika. Poster session presented at Gewasbeschermingsdag 2010, .
  Messelink, G.J. ; Bloemhard, C.M.J. ; Kok, L.W. / Biologische bestrijding van bladluis in paprika. Poster session presented at Gewasbeschermingsdag 2010, .
  @conference{d9be21d62d0541cdb099a1bd5ec4290f,
  title = "Biologische bestrijding van bladluis in paprika",
  abstract = "Een poster gemaakt voor de Gewasbeschermingsdag 18 mrt 2010. Deze poster gaat over de biologische bestrijding van bladluis in paprika. Bestrijding van bladluis zonder insecticiden is zeer moeilijk in paprika. De huidige biologische bestrijders schieten vaaktekort. De grootste boosdoeners zijn de rode luis en boterbloemluis. Er zijn nieuwe sluipwespsoorten, gaasvliegsoorten en soorten roofwantsen gezocht en getest. de resultaten zijn op deze poster samengevat.",
  keywords = "biologische bestrijding, lipaphis, aulacorthum, reduviidae, chrysopidae, paprika, sluipwespen, biological control, lipaphis, aulacorthum, reduviidae, chrysopidae, sweet peppers, parasitoid wasps",
  author = "G.J. Messelink and C.M.J. Bloemhard and L.W. Kok",
  year = "2010",
  language = "Dutch",
  note = "Gewasbeschermingsdag, georg. door PT, LTO en Wageningen UR Glastuinbouw ; Conference date: 18-03-2010",

  }

  Messelink, GJ, Bloemhard, CMJ & Kok, LW 2010, 'Biologische bestrijding van bladluis in paprika' Gewasbeschermingsdag 2010, 18/03/10, .

  Biologische bestrijding van bladluis in paprika. / Messelink, G.J.; Bloemhard, C.M.J.; Kok, L.W.

  2010. Poster session presented at Gewasbeschermingsdag 2010, .

  Research output: Contribution to conferencePosterProfessional

  TY - CONF

  T1 - Biologische bestrijding van bladluis in paprika

  AU - Messelink, G.J.

  AU - Bloemhard, C.M.J.

  AU - Kok, L.W.

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - Een poster gemaakt voor de Gewasbeschermingsdag 18 mrt 2010. Deze poster gaat over de biologische bestrijding van bladluis in paprika. Bestrijding van bladluis zonder insecticiden is zeer moeilijk in paprika. De huidige biologische bestrijders schieten vaaktekort. De grootste boosdoeners zijn de rode luis en boterbloemluis. Er zijn nieuwe sluipwespsoorten, gaasvliegsoorten en soorten roofwantsen gezocht en getest. de resultaten zijn op deze poster samengevat.

  AB - Een poster gemaakt voor de Gewasbeschermingsdag 18 mrt 2010. Deze poster gaat over de biologische bestrijding van bladluis in paprika. Bestrijding van bladluis zonder insecticiden is zeer moeilijk in paprika. De huidige biologische bestrijders schieten vaaktekort. De grootste boosdoeners zijn de rode luis en boterbloemluis. Er zijn nieuwe sluipwespsoorten, gaasvliegsoorten en soorten roofwantsen gezocht en getest. de resultaten zijn op deze poster samengevat.

  KW - biologische bestrijding

  KW - lipaphis

  KW - aulacorthum

  KW - reduviidae

  KW - chrysopidae

  KW - paprika

  KW - sluipwespen

  KW - biological control

  KW - lipaphis

  KW - aulacorthum

  KW - reduviidae

  KW - chrysopidae

  KW - sweet peppers

  KW - parasitoid wasps

  M3 - Poster

  ER -

  Messelink GJ, Bloemhard CMJ, Kok LW. Biologische bestrijding van bladluis in paprika. 2010. Poster session presented at Gewasbeschermingsdag 2010, .