Biologisch zaad: Waar komen we vandaan en waar willen we heen?

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Edith Lammerts van Bueren studeerde in 1978 af in Wageningen. Ze was via medestudenten in contact gekomen met biologisch-dynamische landbouw en wilde graag ‘iets met veredeling doen’. Sinds die tijd is ze onafgebroken werkzaam geweest voor onderwijs en onderzoek in de biologische landbouw, onder andere bij het Louis Bolk Instituut en Wageningen University. Ze maakte de soms moeizame ontwikkeling van biologisch zaadgoed van dichtbij mee.
Original languageDutch
Pages (from-to)26-29
JournalDynamisch Perspectief
Issue number2
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@article{7f29ed53d1854a14a0f16d90b670e05d,
title = "Biologisch zaad: Waar komen we vandaan en waar willen we heen?",
abstract = "Edith Lammerts van Bueren studeerde in 1978 af in Wageningen. Ze was via medestudenten in contact gekomen met biologisch-dynamische landbouw en wilde graag ‘iets met veredeling doen’. Sinds die tijd is ze onafgebroken werkzaam geweest voor onderwijs en onderzoek in de biologische landbouw, onder andere bij het Louis Bolk Instituut en Wageningen University. Ze maakte de soms moeizame ontwikkeling van biologisch zaadgoed van dichtbij mee.",
author = "{Lammerts Van Bueren}, E.",
year = "2019",
language = "Dutch",
pages = "26--29",
journal = "Dynamisch Perspectief",
issn = "1389-7438",
publisher = "Vereniging voor Biologisch-Dynamische Landbouw",
number = "2",

}

Biologisch zaad: Waar komen we vandaan en waar willen we heen? / Lammerts Van Bueren, E.

In: Dynamisch Perspectief, No. 2, 2019, p. 26-29.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Biologisch zaad: Waar komen we vandaan en waar willen we heen?

AU - Lammerts Van Bueren, E.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Edith Lammerts van Bueren studeerde in 1978 af in Wageningen. Ze was via medestudenten in contact gekomen met biologisch-dynamische landbouw en wilde graag ‘iets met veredeling doen’. Sinds die tijd is ze onafgebroken werkzaam geweest voor onderwijs en onderzoek in de biologische landbouw, onder andere bij het Louis Bolk Instituut en Wageningen University. Ze maakte de soms moeizame ontwikkeling van biologisch zaadgoed van dichtbij mee.

AB - Edith Lammerts van Bueren studeerde in 1978 af in Wageningen. Ze was via medestudenten in contact gekomen met biologisch-dynamische landbouw en wilde graag ‘iets met veredeling doen’. Sinds die tijd is ze onafgebroken werkzaam geweest voor onderwijs en onderzoek in de biologische landbouw, onder andere bij het Louis Bolk Instituut en Wageningen University. Ze maakte de soms moeizame ontwikkeling van biologisch zaadgoed van dichtbij mee.

M3 - Article

SP - 26

EP - 29

JO - Dynamisch Perspectief

JF - Dynamisch Perspectief

SN - 1389-7438

IS - 2

ER -