Biobased Economy: Paardenbloem als rubberleverancier

I.M. van der Meer (Performer)

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

Abstract

Natuurrubber is een onmisbaar bestanddeel in tienduizenden toepassingen, van auto- en vliegtuigband tot condooms en medische apparatuur. De Russische paardenbloem kan het Europese alternatief zijn voor natuurrubber van de rubberboomplantages in Azië en kwalitatief minder goede synthetische rubber, dat van aardolie wordt gemaakt. Ingrid van der Meer van Wageningen University & Research vertelt er alles over.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University & Research
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2016

Keywords

  • rubber
  • taraxacum kok-saghyz
  • inulin
  • biobased materials
  • biobased economy

Cite this

van der Meer, I. M. (Performer). (2016). Biobased Economy: Paardenbloem als rubberleverancier. Digital or Visual Products, Wageningen: Wageningen University & Research. Retrieved from http://edepot.wur.nl/403561
@misc{5f8726d80e064354b57a4fe6a8bad438,
title = "Biobased Economy: Paardenbloem als rubberleverancier",
abstract = "Natuurrubber is een onmisbaar bestanddeel in tienduizenden toepassingen, van auto- en vliegtuigband tot condooms en medische apparatuur. De Russische paardenbloem kan het Europese alternatief zijn voor natuurrubber van de rubberboomplantages in Azi{\"e} en kwalitatief minder goede synthetische rubber, dat van aardolie wordt gemaakt. Ingrid van der Meer van Wageningen University & Research vertelt er alles over.",
keywords = "rubber, taraxacum kok-saghyz, inuline, materialen uit biologische grondstoffen, biobased economy, rubber, taraxacum kok-saghyz, inulin, biobased materials, biobased economy",
author = "{van der Meer}, I.M.",
year = "2016",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

van der Meer, IM, Biobased Economy: Paardenbloem als rubberleverancier, 2016, Digital or Visual Products, Wageningen University & Research, Wageningen.
Biobased Economy: Paardenbloem als rubberleverancier. van der Meer, I.M. (Performer). 2016. Wageningen : Wageningen University & Research.

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsOther research output

TY - ADVS

T1 - Biobased Economy: Paardenbloem als rubberleverancier

A2 - van der Meer, I.M.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Natuurrubber is een onmisbaar bestanddeel in tienduizenden toepassingen, van auto- en vliegtuigband tot condooms en medische apparatuur. De Russische paardenbloem kan het Europese alternatief zijn voor natuurrubber van de rubberboomplantages in Azië en kwalitatief minder goede synthetische rubber, dat van aardolie wordt gemaakt. Ingrid van der Meer van Wageningen University & Research vertelt er alles over.

AB - Natuurrubber is een onmisbaar bestanddeel in tienduizenden toepassingen, van auto- en vliegtuigband tot condooms en medische apparatuur. De Russische paardenbloem kan het Europese alternatief zijn voor natuurrubber van de rubberboomplantages in Azië en kwalitatief minder goede synthetische rubber, dat van aardolie wordt gemaakt. Ingrid van der Meer van Wageningen University & Research vertelt er alles over.

KW - rubber

KW - taraxacum kok-saghyz

KW - inuline

KW - materialen uit biologische grondstoffen

KW - biobased economy

KW - rubber

KW - taraxacum kok-saghyz

KW - inulin

KW - biobased materials

KW - biobased economy

M3 - Digital or Visual Products

PB - Wageningen University & Research

CY - Wageningen

ER -

van der Meer IM (Performer). Biobased Economy: Paardenbloem als rubberleverancier Wageningen: Wageningen University & Research. 2016.