Biobased economy en de farmaceutische industrie

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Abstract

  De farmaceutische industrie is één van de potentiële doelsectoren van de biobased economy zoals beschreven in de overheidsvisie op de biobased economy. In dit rapport zal als eerste de structuur van de farmaceutische industrie worden weergegeven. Ten tweede wordt ingegaan op de rol die biobased economy op dit moment en mogelijk in de toekomst kan spelen binnen de farmaceutische wereld.
  Original languageDutch
  Place of PublicationWageningen
  PublisherAgrotechnology & Food Sciences Group
  Number of pages17
  ISBN (Print)9789085855651
  Publication statusPublished - 2009

  Publication series

  NameRapport / Agrotechnology and Food Innovations
  PublisherAgrotechnology & Food Sciences Group
  No.nr. 1096

  Keywords

  • pharmaceutical products
  • drugs
  • biomass
  • biotechnology
  • biobased economy
  • biorefinery

  Cite this

  van den Broek, L. A. M., & Bos, H. L. (2009). Biobased economy en de farmaceutische industrie. (Rapport / Agrotechnology and Food Innovations; No. nr. 1096). Wageningen: Agrotechnology & Food Sciences Group.
  van den Broek, L.A.M. ; Bos, H.L. / Biobased economy en de farmaceutische industrie. Wageningen : Agrotechnology & Food Sciences Group, 2009. 17 p. (Rapport / Agrotechnology and Food Innovations; nr. 1096).
  @book{d983a6e387f0480c96b1b679862d775c,
  title = "Biobased economy en de farmaceutische industrie",
  abstract = "De farmaceutische industrie is {\'e}{\'e}n van de potenti{\"e}le doelsectoren van de biobased economy zoals beschreven in de overheidsvisie op de biobased economy. In dit rapport zal als eerste de structuur van de farmaceutische industrie worden weergegeven. Ten tweede wordt ingegaan op de rol die biobased economy op dit moment en mogelijk in de toekomst kan spelen binnen de farmaceutische wereld.",
  keywords = "farmaceutische producten, geneesmiddelen, biomassa, biotechnologie, biobased economy, bioraffinage, pharmaceutical products, drugs, biomass, biotechnology, biobased economy, biorefinery",
  author = "{van den Broek}, L.A.M. and H.L. Bos",
  year = "2009",
  language = "Dutch",
  isbn = "9789085855651",
  series = "Rapport / Agrotechnology and Food Innovations",
  publisher = "Agrotechnology & Food Sciences Group",
  number = "nr. 1096",

  }

  van den Broek, LAM & Bos, HL 2009, Biobased economy en de farmaceutische industrie. Rapport / Agrotechnology and Food Innovations, no. nr. 1096, Agrotechnology & Food Sciences Group, Wageningen.

  Biobased economy en de farmaceutische industrie. / van den Broek, L.A.M.; Bos, H.L.

  Wageningen : Agrotechnology & Food Sciences Group, 2009. 17 p. (Rapport / Agrotechnology and Food Innovations; No. nr. 1096).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Biobased economy en de farmaceutische industrie

  AU - van den Broek, L.A.M.

  AU - Bos, H.L.

  PY - 2009

  Y1 - 2009

  N2 - De farmaceutische industrie is één van de potentiële doelsectoren van de biobased economy zoals beschreven in de overheidsvisie op de biobased economy. In dit rapport zal als eerste de structuur van de farmaceutische industrie worden weergegeven. Ten tweede wordt ingegaan op de rol die biobased economy op dit moment en mogelijk in de toekomst kan spelen binnen de farmaceutische wereld.

  AB - De farmaceutische industrie is één van de potentiële doelsectoren van de biobased economy zoals beschreven in de overheidsvisie op de biobased economy. In dit rapport zal als eerste de structuur van de farmaceutische industrie worden weergegeven. Ten tweede wordt ingegaan op de rol die biobased economy op dit moment en mogelijk in de toekomst kan spelen binnen de farmaceutische wereld.

  KW - farmaceutische producten

  KW - geneesmiddelen

  KW - biomassa

  KW - biotechnologie

  KW - biobased economy

  KW - bioraffinage

  KW - pharmaceutical products

  KW - drugs

  KW - biomass

  KW - biotechnology

  KW - biobased economy

  KW - biorefinery

  M3 - Report

  SN - 9789085855651

  T3 - Rapport / Agrotechnology and Food Innovations

  BT - Biobased economy en de farmaceutische industrie

  PB - Agrotechnology & Food Sciences Group

  CY - Wageningen

  ER -

  van den Broek LAM, Bos HL. Biobased economy en de farmaceutische industrie. Wageningen: Agrotechnology & Food Sciences Group, 2009. 17 p. (Rapport / Agrotechnology and Food Innovations; nr. 1096).