Bijna twintig procent meldingen Tekenradar.nl betreft meer dan één teek

A.J.H. van Vliet, Kees C. van den Wijngaard

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Bijna 1 op de 5 mensen die een tekenbeet meldt op Tekenradar.nl, had meerdere tekenbeten tegelijk. Vind je bij het controleren van je lichaam een teek, zoek dan verder naar andere tekenbeten. In 2018 gaven mensen de meeste tekenbeten door vanuit Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Holland. Als je deze gegevens corrigeert voor het aantal inwoners, is de top drie: Drenthe, Gelderland en Utrecht.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 28 May 2019

Cite this

van Vliet, A.J.H. (Author) ; van den Wijngaard, Kees C. (Author). / Bijna twintig procent meldingen Tekenradar.nl betreft meer dan één teek. [Web publication/site].
@misc{b61e569b004e41a1a15095cdd34cee31,
title = "Bijna twintig procent meldingen Tekenradar.nl betreft meer dan {\'e}{\'e}n teek",
abstract = "Bijna 1 op de 5 mensen die een tekenbeet meldt op Tekenradar.nl, had meerdere tekenbeten tegelijk. Vind je bij het controleren van je lichaam een teek, zoek dan verder naar andere tekenbeten. In 2018 gaven mensen de meeste tekenbeten door vanuit Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Holland. Als je deze gegevens corrigeert voor het aantal inwoners, is de top drie: Drenthe, Gelderland en Utrecht.",
author = "{van Vliet}, A.J.H. and {van den Wijngaard}, {Kees C.}",
year = "2019",
month = "5",
day = "28",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

van Vliet, AJH & van den Wijngaard, KC, Bijna twintig procent meldingen Tekenradar.nl betreft meer dan één teek, 2019, Web publication/site, Nature Today.
Bijna twintig procent meldingen Tekenradar.nl betreft meer dan één teek. van Vliet, A.J.H. (Author); van den Wijngaard, Kees C. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Bijna twintig procent meldingen Tekenradar.nl betreft meer dan één teek

AU - van Vliet, A.J.H.

AU - van den Wijngaard, Kees C.

PY - 2019/5/28

Y1 - 2019/5/28

N2 - Bijna 1 op de 5 mensen die een tekenbeet meldt op Tekenradar.nl, had meerdere tekenbeten tegelijk. Vind je bij het controleren van je lichaam een teek, zoek dan verder naar andere tekenbeten. In 2018 gaven mensen de meeste tekenbeten door vanuit Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Holland. Als je deze gegevens corrigeert voor het aantal inwoners, is de top drie: Drenthe, Gelderland en Utrecht.

AB - Bijna 1 op de 5 mensen die een tekenbeet meldt op Tekenradar.nl, had meerdere tekenbeten tegelijk. Vind je bij het controleren van je lichaam een teek, zoek dan verder naar andere tekenbeten. In 2018 gaven mensen de meeste tekenbeten door vanuit Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Holland. Als je deze gegevens corrigeert voor het aantal inwoners, is de top drie: Drenthe, Gelderland en Utrecht.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -