Berkenpollenseizoen piekt

Jaco van Wezel, A.J.H. van Vliet, L.A. de Weger

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Mensen met een berkenpollenallergie kunnen komende tijd veel klachten verwachten. Dit melden Weeronline, Wageningen University en het LUMC. Het berkenpollenseizoen piekt momenteel en bovendien blijft het vanaf vandaag voorlopig overwegend droog. Hierdoor neemt de hoeveelheid pollen in de lucht komende week flink toe. De kans op hooikoorts door berkenpollen is dan ook groot.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 4 Apr 2019

Cite this

van Wezel, J. (Author), van Vliet, A. J. H. (Author), & de Weger, L. A. (Author). (2019). Berkenpollenseizoen piekt. Web publication/site, Nature Today. Retrieved from https://www.naturetoday.com/intl/nl/nature-reports/message/?msg=25087
van Wezel, Jaco (Author) ; van Vliet, A.J.H. (Author) ; de Weger, L.A. (Author). / Berkenpollenseizoen piekt. [Web publication/site].
@misc{d6965dc9e0784d8192464c529185db17,
title = "Berkenpollenseizoen piekt",
abstract = "Mensen met een berkenpollenallergie kunnen komende tijd veel klachten verwachten. Dit melden Weeronline, Wageningen University en het LUMC. Het berkenpollenseizoen piekt momenteel en bovendien blijft het vanaf vandaag voorlopig overwegend droog. Hierdoor neemt de hoeveelheid pollen in de lucht komende week flink toe. De kans op hooikoorts door berkenpollen is dan ook groot.",
author = "{van Wezel}, Jaco and {van Vliet}, A.J.H. and {de Weger}, L.A.",
year = "2019",
month = "4",
day = "4",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

van Wezel, J, van Vliet, AJH & de Weger, LA, Berkenpollenseizoen piekt, 2019, Web publication/site, Nature Today.
Berkenpollenseizoen piekt. van Wezel, Jaco (Author); van Vliet, A.J.H. (Author); de Weger, L.A. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Berkenpollenseizoen piekt

AU - van Wezel, Jaco

AU - van Vliet, A.J.H.

AU - de Weger, L.A.

PY - 2019/4/4

Y1 - 2019/4/4

N2 - Mensen met een berkenpollenallergie kunnen komende tijd veel klachten verwachten. Dit melden Weeronline, Wageningen University en het LUMC. Het berkenpollenseizoen piekt momenteel en bovendien blijft het vanaf vandaag voorlopig overwegend droog. Hierdoor neemt de hoeveelheid pollen in de lucht komende week flink toe. De kans op hooikoorts door berkenpollen is dan ook groot.

AB - Mensen met een berkenpollenallergie kunnen komende tijd veel klachten verwachten. Dit melden Weeronline, Wageningen University en het LUMC. Het berkenpollenseizoen piekt momenteel en bovendien blijft het vanaf vandaag voorlopig overwegend droog. Hierdoor neemt de hoeveelheid pollen in de lucht komende week flink toe. De kans op hooikoorts door berkenpollen is dan ook groot.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -

van Wezel J (Author), van Vliet AJH (Author), de Weger LA (Author). Berkenpollenseizoen piekt Nature Today. 2019.