Beregenen op maat

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Op 3 juli 1996 is door de provincies Brabant en Limburg en de betreffende Waterschappen de intentieverklaring 'waterconcervering op peil' getekend. Met deze intentieverklaring wordt gepro-beerd het grondwaterverbruik door de land- en tuinbouw sterk tereduceren. Hiertoe wordt o.a. de landbouw gestimuleerd het gebruik van grondwater voor beregening te verminderen. Om het gebruik van grondwater te verminderen wordt het adviessysteem 'Beregenen op Maat' ontwikkeld.
  Original languageDutch
  Pages (from-to)29-29
  JournalPraktijkonderzoek Rundvee, Schapen en Paarden. Praktijkonderzoek
  Volume10
  Issue number2
  Publication statusPublished - 1997

  Cite this

  @article{21bf0f4407684dc781f5cc6872e94fb1,
  title = "Beregenen op maat",
  abstract = "Op 3 juli 1996 is door de provincies Brabant en Limburg en de betreffende Waterschappen de intentieverklaring 'waterconcervering op peil' getekend. Met deze intentieverklaring wordt gepro-beerd het grondwaterverbruik door de land- en tuinbouw sterk tereduceren. Hiertoe wordt o.a. de landbouw gestimuleerd het gebruik van grondwater voor beregening te verminderen. Om het gebruik van grondwater te verminderen wordt het adviessysteem 'Beregenen op Maat' ontwikkeld.",
  author = "I. Hoving",
  year = "1997",
  language = "Dutch",
  volume = "10",
  pages = "29--29",
  journal = "Praktijkonderzoek Rundvee, Schapen en Paarden. Praktijkonderzoek",
  issn = "1386-8470",
  number = "2",

  }

  Beregenen op maat. / Hoving, I.

  In: Praktijkonderzoek Rundvee, Schapen en Paarden. Praktijkonderzoek, Vol. 10, No. 2, 1997, p. 29-29.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Beregenen op maat

  AU - Hoving, I.

  PY - 1997

  Y1 - 1997

  N2 - Op 3 juli 1996 is door de provincies Brabant en Limburg en de betreffende Waterschappen de intentieverklaring 'waterconcervering op peil' getekend. Met deze intentieverklaring wordt gepro-beerd het grondwaterverbruik door de land- en tuinbouw sterk tereduceren. Hiertoe wordt o.a. de landbouw gestimuleerd het gebruik van grondwater voor beregening te verminderen. Om het gebruik van grondwater te verminderen wordt het adviessysteem 'Beregenen op Maat' ontwikkeld.

  AB - Op 3 juli 1996 is door de provincies Brabant en Limburg en de betreffende Waterschappen de intentieverklaring 'waterconcervering op peil' getekend. Met deze intentieverklaring wordt gepro-beerd het grondwaterverbruik door de land- en tuinbouw sterk tereduceren. Hiertoe wordt o.a. de landbouw gestimuleerd het gebruik van grondwater voor beregening te verminderen. Om het gebruik van grondwater te verminderen wordt het adviessysteem 'Beregenen op Maat' ontwikkeld.

  M3 - Article

  VL - 10

  SP - 29

  EP - 29

  JO - Praktijkonderzoek Rundvee, Schapen en Paarden. Praktijkonderzoek

  JF - Praktijkonderzoek Rundvee, Schapen en Paarden. Praktijkonderzoek

  SN - 1386-8470

  IS - 2

  ER -