Belevingsonderzoek Hitte in de stad

W. Klemm

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

Abstract

De NMU betrekt bewoners bij het onderzoek naar hitte in de stad. Ook zijn metingen gedaan met behulp van meetapparatuur die geplaatst was op een bakfiets. Daarmee is door de stad gereden. Opvallend was het temperatuurverschil tussen wijken met veel steen en wijken met veel groen. Veel steen en weinig groen in de stad zorgen ervoor dat hitte in de zomer lang blijft hangen en ook `s nachts koelt de stad lang niet zoveel af als op het platteland.
Original languageDutch
Place of PublicationUtrecht
PublisherYouTube
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2013

Cite this

Klemm, W. (Author). (2013). Belevingsonderzoek Hitte in de stad. Digital or Visual Products, Utrecht: YouTube. Retrieved from http://www.youtube.com/watch?v=wNsL5LVMKD0
Klemm, W. (Author). / Belevingsonderzoek Hitte in de stad. [Digital or Visual Products].
@misc{0c38bcdef3a54573bcdea3ed79f60bf3,
title = "Belevingsonderzoek Hitte in de stad",
abstract = "De NMU betrekt bewoners bij het onderzoek naar hitte in de stad. Ook zijn metingen gedaan met behulp van meetapparatuur die geplaatst was op een bakfiets. Daarmee is door de stad gereden. Opvallend was het temperatuurverschil tussen wijken met veel steen en wijken met veel groen. Veel steen en weinig groen in de stad zorgen ervoor dat hitte in de zomer lang blijft hangen en ook `s nachts koelt de stad lang niet zoveel af als op het platteland.",
author = "W. Klemm",
note = "In opdracht van Natuur en milieucentrum Utrecht",
year = "2013",
language = "Dutch",
publisher = "YouTube",

}

Klemm, W, Belevingsonderzoek Hitte in de stad, 2013, Digital or Visual Products, YouTube, Utrecht.
Belevingsonderzoek Hitte in de stad. Klemm, W. (Author). 2013. Utrecht : YouTube.

Research output: Non-textual formDigital or Visual Products

TY - ADVS

T1 - Belevingsonderzoek Hitte in de stad

AU - Klemm, W.

N1 - In opdracht van Natuur en milieucentrum Utrecht

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - De NMU betrekt bewoners bij het onderzoek naar hitte in de stad. Ook zijn metingen gedaan met behulp van meetapparatuur die geplaatst was op een bakfiets. Daarmee is door de stad gereden. Opvallend was het temperatuurverschil tussen wijken met veel steen en wijken met veel groen. Veel steen en weinig groen in de stad zorgen ervoor dat hitte in de zomer lang blijft hangen en ook `s nachts koelt de stad lang niet zoveel af als op het platteland.

AB - De NMU betrekt bewoners bij het onderzoek naar hitte in de stad. Ook zijn metingen gedaan met behulp van meetapparatuur die geplaatst was op een bakfiets. Daarmee is door de stad gereden. Opvallend was het temperatuurverschil tussen wijken met veel steen en wijken met veel groen. Veel steen en weinig groen in de stad zorgen ervoor dat hitte in de zomer lang blijft hangen en ook `s nachts koelt de stad lang niet zoveel af als op het platteland.

M3 - Digital or Visual Products

PB - YouTube

CY - Utrecht

ER -

Klemm W (Author). Belevingsonderzoek Hitte in de stad Utrecht: YouTube. 2013.