Bekijk met de GrowApp hoe de lente begin april 2019 ruim voor ligt op 2018

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

Abstract

Dit jaar was februari 5,4°C warmer dan vorig jaar en maart was 3,7°C warmer. Het grote temperatuurverschil heeft een overduidelijk effect op de snelheid waarmee planten zich ontwikkelen. Met de GrowApp zijn de verschillen tussen de jaren heel goed in beeld te brengen. In dit natuurbericht een selectie van voorbeelden. Nu is een mooi moment om ook een GrowApp-serie te beginnen.
Original languageDutch
PublisherNature Today
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 7 Apr 2019

Cite this

@misc{fe6eb24ed8af4941b3646b6cfeb05caf,
title = "Bekijk met de GrowApp hoe de lente begin april 2019 ruim voor ligt op 2018",
abstract = "Dit jaar was februari 5,4°C warmer dan vorig jaar en maart was 3,7°C warmer. Het grote temperatuurverschil heeft een overduidelijk effect op de snelheid waarmee planten zich ontwikkelen. Met de GrowApp zijn de verschillen tussen de jaren heel goed in beeld te brengen. In dit natuurbericht een selectie van voorbeelden. Nu is een mooi moment om ook een GrowApp-serie te beginnen.",
author = "{van Vliet}, A.J.H. and W.A. Bron",
year = "2019",
month = "4",
day = "7",
language = "Dutch",
publisher = "Nature Today",

}

Bekijk met de GrowApp hoe de lente begin april 2019 ruim voor ligt op 2018. van Vliet, A.J.H. (Author); Bron, W.A. (Author). 2019. Nature Today.

Research output: Non-textual formWeb publication/sitePopular

TY - ADVS

T1 - Bekijk met de GrowApp hoe de lente begin april 2019 ruim voor ligt op 2018

AU - van Vliet, A.J.H.

AU - Bron, W.A.

PY - 2019/4/7

Y1 - 2019/4/7

N2 - Dit jaar was februari 5,4°C warmer dan vorig jaar en maart was 3,7°C warmer. Het grote temperatuurverschil heeft een overduidelijk effect op de snelheid waarmee planten zich ontwikkelen. Met de GrowApp zijn de verschillen tussen de jaren heel goed in beeld te brengen. In dit natuurbericht een selectie van voorbeelden. Nu is een mooi moment om ook een GrowApp-serie te beginnen.

AB - Dit jaar was februari 5,4°C warmer dan vorig jaar en maart was 3,7°C warmer. Het grote temperatuurverschil heeft een overduidelijk effect op de snelheid waarmee planten zich ontwikkelen. Met de GrowApp zijn de verschillen tussen de jaren heel goed in beeld te brengen. In dit natuurbericht een selectie van voorbeelden. Nu is een mooi moment om ook een GrowApp-serie te beginnen.

M3 - Web publication/site

PB - Nature Today

ER -