Bedrijfsplan aanpak van vogelmijt bij leghennen

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Deze interactieve pdf van het bedrijfsplan bevat maatregelen, methoden en middelen die u reeds toepast c.q. kunt toepassen tegen vogelmijt. Er is onderscheid tussen de periode bij aankoop van de opfokhennen, tussen de legronden en tijdens de legronde. Binnen de legronde is er een onderscheid tussen de vogelmijtsituaties: geen vogelmijten, lage aantallen, matige aantallen en hoge aantallen. Voor iedere situatie is er weergegeven wat preventieve, onderdrukkende en bestrijdende maatregelen en methoden tegen vogelmijt zijn.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWageningen University & Research
Number of pages16
Publication statusPublished - 2019

Cite this

van Niekerk, T. G. C. M., & Mul, M. F. (2019). Bedrijfsplan aanpak van vogelmijt bij leghennen. Wageningen: Wageningen University & Research.
van Niekerk, T.G.C.M. ; Mul, M.F. / Bedrijfsplan aanpak van vogelmijt bij leghennen. Wageningen : Wageningen University & Research, 2019. 16 p.
@book{8fa36fa75f904287b008e36f24e622bc,
title = "Bedrijfsplan aanpak van vogelmijt bij leghennen",
abstract = "Deze interactieve pdf van het bedrijfsplan bevat maatregelen, methoden en middelen die u reeds toepast c.q. kunt toepassen tegen vogelmijt. Er is onderscheid tussen de periode bij aankoop van de opfokhennen, tussen de legronden en tijdens de legronde. Binnen de legronde is er een onderscheid tussen de vogelmijtsituaties: geen vogelmijten, lage aantallen, matige aantallen en hoge aantallen. Voor iedere situatie is er weergegeven wat preventieve, onderdrukkende en bestrijdende maatregelen en methoden tegen vogelmijt zijn.",
author = "{van Niekerk}, T.G.C.M. and M.F. Mul",
year = "2019",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University & Research",

}

van Niekerk, TGCM & Mul, MF 2019, Bedrijfsplan aanpak van vogelmijt bij leghennen. Wageningen University & Research, Wageningen.

Bedrijfsplan aanpak van vogelmijt bij leghennen. / van Niekerk, T.G.C.M.; Mul, M.F.

Wageningen : Wageningen University & Research, 2019. 16 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Bedrijfsplan aanpak van vogelmijt bij leghennen

AU - van Niekerk, T.G.C.M.

AU - Mul, M.F.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Deze interactieve pdf van het bedrijfsplan bevat maatregelen, methoden en middelen die u reeds toepast c.q. kunt toepassen tegen vogelmijt. Er is onderscheid tussen de periode bij aankoop van de opfokhennen, tussen de legronden en tijdens de legronde. Binnen de legronde is er een onderscheid tussen de vogelmijtsituaties: geen vogelmijten, lage aantallen, matige aantallen en hoge aantallen. Voor iedere situatie is er weergegeven wat preventieve, onderdrukkende en bestrijdende maatregelen en methoden tegen vogelmijt zijn.

AB - Deze interactieve pdf van het bedrijfsplan bevat maatregelen, methoden en middelen die u reeds toepast c.q. kunt toepassen tegen vogelmijt. Er is onderscheid tussen de periode bij aankoop van de opfokhennen, tussen de legronden en tijdens de legronde. Binnen de legronde is er een onderscheid tussen de vogelmijtsituaties: geen vogelmijten, lage aantallen, matige aantallen en hoge aantallen. Voor iedere situatie is er weergegeven wat preventieve, onderdrukkende en bestrijdende maatregelen en methoden tegen vogelmijt zijn.

M3 - Report

BT - Bedrijfsplan aanpak van vogelmijt bij leghennen

PB - Wageningen University & Research

CY - Wageningen

ER -

van Niekerk TGCM, Mul MF. Bedrijfsplan aanpak van vogelmijt bij leghennen. Wageningen: Wageningen University & Research, 2019. 16 p.