Basiskwaliteit biodiversiteit kan je bereiken door samen te werken aan de kwaliteit van het landschap

Natuur als partner

Research output: Other contributionPamphlet

Abstract

Met het inschakelen van natuur ten behoeve van duurzaamheid wordt het functioneren van natuur zoveel mogelijk benut ten behoeve van de leefomgeving. Om te zorgen dat het landschap de waarden creëert die mensen belangrijk vinden, is het vaak nodig om het landschap anders vorm te geven of anders te beheren, bijvoorbeeld door meer natuurlijke elementen (groene infrastructuur) aan te leggen.
Original languageDutch
PublisherGroene Cirkels
Number of pages2
Place of PublicationWageningen
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@misc{08cda6b64eaa443d9a8c2fbcd3aa9b47,
title = "Basiskwaliteit biodiversiteit kan je bereiken door samen te werken aan de kwaliteit van het landschap: Natuur als partner",
abstract = "Met het inschakelen van natuur ten behoeve van duurzaamheid wordt het functioneren van natuur zoveel mogelijk benut ten behoeve van de leefomgeving. Om te zorgen dat het landschap de waarden cre{\"e}ert die mensen belangrijk vinden, is het vaak nodig om het landschap anders vorm te geven of anders te beheren, bijvoorbeeld door meer natuurlijke elementen (groene infrastructuur) aan te leggen.",
author = "C.C. Vos and E.G. Steingr{\"o}ver",
year = "2017",
language = "Dutch",
publisher = "Groene Cirkels",
address = "Netherlands",
type = "Other",

}

Basiskwaliteit biodiversiteit kan je bereiken door samen te werken aan de kwaliteit van het landschap : Natuur als partner. / Vos, C.C.; Steingröver, E.G.

2 p. Wageningen : Groene Cirkels. 2017, Brochure.

Research output: Other contributionPamphlet

TY - GEN

T1 - Basiskwaliteit biodiversiteit kan je bereiken door samen te werken aan de kwaliteit van het landschap

T2 - Natuur als partner

AU - Vos, C.C.

AU - Steingröver, E.G.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Met het inschakelen van natuur ten behoeve van duurzaamheid wordt het functioneren van natuur zoveel mogelijk benut ten behoeve van de leefomgeving. Om te zorgen dat het landschap de waarden creëert die mensen belangrijk vinden, is het vaak nodig om het landschap anders vorm te geven of anders te beheren, bijvoorbeeld door meer natuurlijke elementen (groene infrastructuur) aan te leggen.

AB - Met het inschakelen van natuur ten behoeve van duurzaamheid wordt het functioneren van natuur zoveel mogelijk benut ten behoeve van de leefomgeving. Om te zorgen dat het landschap de waarden creëert die mensen belangrijk vinden, is het vaak nodig om het landschap anders vorm te geven of anders te beheren, bijvoorbeeld door meer natuurlijke elementen (groene infrastructuur) aan te leggen.

M3 - Pamphlet

PB - Groene Cirkels

CY - Wageningen

ER -