Atlas monitoring kwaliteit groene ruimte; varianten in beeld

F.H. Bethe, Y.R. Hoogeveen

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Abstract

  Het Monitoringsysteem Kwaliteit Groene Ruimte (MKGR) is een initiatief van de ministeries van LNV en VROM. De opzet is nog in discussie. In deze publicatie worden vier mogelijke varianten geschetst. De minimumvariant levert voor een beperkt aantal kwaliteitsaspecten om de vier jaar landsdekkende gegevens. Een snellere responstijd is nodig voor een signalerend systeem. Daarvoor zijn twee varianten onderscheiden: signalering smal met nadruk op snelheid, eenvoud en continuoteit, en signalering breed metnadruk op thematische breedte en geografische resolutie. De vierde variant, een evaluerend systeem, is niet landsdekkend, maar biedt specifieke informatie over gebieden waarvoor concrete beleidsdoelen zijn geformuleerd.
  Original languageUndefined/Unknown
  Place of PublicationWageningen
  PublisherSC-DLO
  Number of pages69
  Publication statusPublished - 1998

  Publication series

  NameRapport
  No.616

  Cite this

  Bethe, F. H., & Hoogeveen, Y. R. (1998). Atlas monitoring kwaliteit groene ruimte; varianten in beeld. (Rapport; No. 616). Wageningen: SC-DLO.
  Bethe, F.H. ; Hoogeveen, Y.R. / Atlas monitoring kwaliteit groene ruimte; varianten in beeld. Wageningen : SC-DLO, 1998. 69 p. (Rapport; 616).
  @book{5c7da2bca7b4453d856c02156f0a1d34,
  title = "Atlas monitoring kwaliteit groene ruimte; varianten in beeld",
  abstract = "Het Monitoringsysteem Kwaliteit Groene Ruimte (MKGR) is een initiatief van de ministeries van LNV en VROM. De opzet is nog in discussie. In deze publicatie worden vier mogelijke varianten geschetst. De minimumvariant levert voor een beperkt aantal kwaliteitsaspecten om de vier jaar landsdekkende gegevens. Een snellere responstijd is nodig voor een signalerend systeem. Daarvoor zijn twee varianten onderscheiden: signalering smal met nadruk op snelheid, eenvoud en continuoteit, en signalering breed metnadruk op thematische breedte en geografische resolutie. De vierde variant, een evaluerend systeem, is niet landsdekkend, maar biedt specifieke informatie over gebieden waarvoor concrete beleidsdoelen zijn geformuleerd.",
  author = "F.H. Bethe and Y.R. Hoogeveen",
  year = "1998",
  language = "Undefined/Unknown",
  series = "Rapport",
  publisher = "SC-DLO",
  number = "616",

  }

  Bethe, FH & Hoogeveen, YR 1998, Atlas monitoring kwaliteit groene ruimte; varianten in beeld. Rapport, no. 616, SC-DLO, Wageningen.

  Atlas monitoring kwaliteit groene ruimte; varianten in beeld. / Bethe, F.H.; Hoogeveen, Y.R.

  Wageningen : SC-DLO, 1998. 69 p. (Rapport; No. 616).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Atlas monitoring kwaliteit groene ruimte; varianten in beeld

  AU - Bethe, F.H.

  AU - Hoogeveen, Y.R.

  PY - 1998

  Y1 - 1998

  N2 - Het Monitoringsysteem Kwaliteit Groene Ruimte (MKGR) is een initiatief van de ministeries van LNV en VROM. De opzet is nog in discussie. In deze publicatie worden vier mogelijke varianten geschetst. De minimumvariant levert voor een beperkt aantal kwaliteitsaspecten om de vier jaar landsdekkende gegevens. Een snellere responstijd is nodig voor een signalerend systeem. Daarvoor zijn twee varianten onderscheiden: signalering smal met nadruk op snelheid, eenvoud en continuoteit, en signalering breed metnadruk op thematische breedte en geografische resolutie. De vierde variant, een evaluerend systeem, is niet landsdekkend, maar biedt specifieke informatie over gebieden waarvoor concrete beleidsdoelen zijn geformuleerd.

  AB - Het Monitoringsysteem Kwaliteit Groene Ruimte (MKGR) is een initiatief van de ministeries van LNV en VROM. De opzet is nog in discussie. In deze publicatie worden vier mogelijke varianten geschetst. De minimumvariant levert voor een beperkt aantal kwaliteitsaspecten om de vier jaar landsdekkende gegevens. Een snellere responstijd is nodig voor een signalerend systeem. Daarvoor zijn twee varianten onderscheiden: signalering smal met nadruk op snelheid, eenvoud en continuoteit, en signalering breed metnadruk op thematische breedte en geografische resolutie. De vierde variant, een evaluerend systeem, is niet landsdekkend, maar biedt specifieke informatie over gebieden waarvoor concrete beleidsdoelen zijn geformuleerd.

  M3 - Report

  T3 - Rapport

  BT - Atlas monitoring kwaliteit groene ruimte; varianten in beeld

  PB - SC-DLO

  CY - Wageningen

  ER -

  Bethe FH, Hoogeveen YR. Atlas monitoring kwaliteit groene ruimte; varianten in beeld. Wageningen: SC-DLO, 1998. 69 p. (Rapport; 616).