Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor weidebedrijven

H. Dijkstra

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Het belangrijkste doel van de bedrijfsanalyse is het verschaffen van een basis voor het beoordelen van de bedrijfsvoering, teneinde zo mogelijk maatregelen te kunnen treffen die tot verbetering van de winstgevendheid van de bedrijven zullen leiden.
LanguageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherLandbouw-Economisch Instituut
Number of pages28
Publication statusPublished - 1951

Publication series

NameBedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut
No.no. 2

Keywords

  • cattle husbandry
  • grazing tenancy
  • farm results

Cite this

Dijkstra, H. (1951). Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor weidebedrijven. (Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut; No. no. 2). Den Haag: Landbouw-Economisch Instituut.
Dijkstra, H. / Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor weidebedrijven. Den Haag : Landbouw-Economisch Instituut, 1951. 28 p. (Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut; no. 2).
@book{b071a2f353994f988d553f7d68e3f9b4,
title = "Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor weidebedrijven",
abstract = "Het belangrijkste doel van de bedrijfsanalyse is het verschaffen van een basis voor het beoordelen van de bedrijfsvoering, teneinde zo mogelijk maatregelen te kunnen treffen die tot verbetering van de winstgevendheid van de bedrijven zullen leiden.",
keywords = "rundveehouderij, gebruik van grasland, bedrijfsresultaten in de landbouw, cattle husbandry, grazing tenancy, farm results",
author = "H. Dijkstra",
year = "1951",
language = "Dutch",
series = "Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut",
publisher = "Landbouw-Economisch Instituut",
number = "no. 2",

}

Dijkstra, H 1951, Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor weidebedrijven. Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut, no. no. 2, Landbouw-Economisch Instituut, Den Haag.

Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor weidebedrijven. / Dijkstra, H.

Den Haag : Landbouw-Economisch Instituut, 1951. 28 p. (Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut; No. no. 2).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor weidebedrijven

AU - Dijkstra, H.

PY - 1951

Y1 - 1951

N2 - Het belangrijkste doel van de bedrijfsanalyse is het verschaffen van een basis voor het beoordelen van de bedrijfsvoering, teneinde zo mogelijk maatregelen te kunnen treffen die tot verbetering van de winstgevendheid van de bedrijven zullen leiden.

AB - Het belangrijkste doel van de bedrijfsanalyse is het verschaffen van een basis voor het beoordelen van de bedrijfsvoering, teneinde zo mogelijk maatregelen te kunnen treffen die tot verbetering van de winstgevendheid van de bedrijven zullen leiden.

KW - rundveehouderij

KW - gebruik van grasland

KW - bedrijfsresultaten in de landbouw

KW - cattle husbandry

KW - grazing tenancy

KW - farm results

M3 - Report

T3 - Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut

BT - Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor weidebedrijven

PB - Landbouw-Economisch Instituut

CY - Den Haag

ER -

Dijkstra H. Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor weidebedrijven. Den Haag: Landbouw-Economisch Instituut, 1951. 28 p. (Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut; no. 2).