Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor gemengde bedrijven

C.M. Hupkes

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Een goede administratie is voor de landbouwer van groot belang. Het gecompliceerder karakter van het landbouwbedrijf in het algemeen en van het gemengde bedrijf in het bijzonder, maken het nodig dat de inrichting van een bedrijfseconomische boekhouding voorafgegaan wordt door een doeltreffend plan voor analyse van het bedrijf.
LanguageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherLandbouw-Economisch Instituut
Number of pages36
Publication statusPublished - 1951

Publication series

NameBedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut
No.no. 3

Keywords

  • farm results
  • farm accounting

Cite this

Hupkes, C. M. (1951). Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor gemengde bedrijven. (Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut; No. no. 3). Den Haag: Landbouw-Economisch Instituut.
Hupkes, C.M. / Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor gemengde bedrijven. Den Haag : Landbouw-Economisch Instituut, 1951. 36 p. (Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut; no. 3).
@book{2369587909df4cdc97bcb98245211ba3,
title = "Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor gemengde bedrijven",
abstract = "Een goede administratie is voor de landbouwer van groot belang. Het gecompliceerder karakter van het landbouwbedrijf in het algemeen en van het gemengde bedrijf in het bijzonder, maken het nodig dat de inrichting van een bedrijfseconomische boekhouding voorafgegaan wordt door een doeltreffend plan voor analyse van het bedrijf.",
keywords = "bedrijfsresultaten in de landbouw, boekhouding van landbouwbedrijf, farm results, farm accounting",
author = "C.M. Hupkes",
year = "1951",
language = "Dutch",
series = "Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut",
publisher = "Landbouw-Economisch Instituut",
number = "no. 3",

}

Hupkes, CM 1951, Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor gemengde bedrijven. Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut, no. no. 3, Landbouw-Economisch Instituut, Den Haag.

Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor gemengde bedrijven. / Hupkes, C.M.

Den Haag : Landbouw-Economisch Instituut, 1951. 36 p. (Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut; No. no. 3).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor gemengde bedrijven

AU - Hupkes, C.M.

PY - 1951

Y1 - 1951

N2 - Een goede administratie is voor de landbouwer van groot belang. Het gecompliceerder karakter van het landbouwbedrijf in het algemeen en van het gemengde bedrijf in het bijzonder, maken het nodig dat de inrichting van een bedrijfseconomische boekhouding voorafgegaan wordt door een doeltreffend plan voor analyse van het bedrijf.

AB - Een goede administratie is voor de landbouwer van groot belang. Het gecompliceerder karakter van het landbouwbedrijf in het algemeen en van het gemengde bedrijf in het bijzonder, maken het nodig dat de inrichting van een bedrijfseconomische boekhouding voorafgegaan wordt door een doeltreffend plan voor analyse van het bedrijf.

KW - bedrijfsresultaten in de landbouw

KW - boekhouding van landbouwbedrijf

KW - farm results

KW - farm accounting

M3 - Report

T3 - Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut

BT - Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor gemengde bedrijven

PB - Landbouw-Economisch Instituut

CY - Den Haag

ER -

Hupkes CM. Analyse van bedrijfsresultaten : voorbeeld voor gemengde bedrijven. Den Haag: Landbouw-Economisch Instituut, 1951. 36 p. (Bedrijfseconomische mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut; no. 3).