Agro Food Robotica: wiki

Research output: Book/ReportBookProfessional

Abstract

Voor zowel monitoring van gewassen als van geoogste producten, als voor robotisering van teelt-, oogst-, -opslag en verwerkingshandelingen, is de verwerking van camerabeelden en beeldanalyse cruciaal. In de nabije toekomst wordt dit steeds belangrijker op werkplekken in AgriFood. Via dit WURKS project wordt een begin gemaakt met nauwe samenwerking tussen WUR en Groene onderwijs op gebied AgroFoodRobotics. In deze wiki kan de docent lesmateriaal en ondersteunend filmmateriaal vinden, zodat studenten op HBO en MBO zich de beginselen van Machine Vision ook wel beeldverwerking en daarop aansluitend aansturing van robots eigen kunnen maken.
Original languageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherGroen Kennisnet
Publication statusPublished - 2019

Cite this

Nieuwenhuizen, A. T. (2019). Agro Food Robotica: wiki. Wageningen: Groen Kennisnet.
Nieuwenhuizen, A.T. / Agro Food Robotica: wiki. Wageningen : Groen Kennisnet, 2019.
@book{4e90f64bdfb7408281496eb709e74a30,
title = "Agro Food Robotica: wiki",
abstract = "Voor zowel monitoring van gewassen als van geoogste producten, als voor robotisering van teelt-, oogst-, -opslag en verwerkingshandelingen, is de verwerking van camerabeelden en beeldanalyse cruciaal. In de nabije toekomst wordt dit steeds belangrijker op werkplekken in AgriFood. Via dit WURKS project wordt een begin gemaakt met nauwe samenwerking tussen WUR en Groene onderwijs op gebied AgroFoodRobotics. In deze wiki kan de docent lesmateriaal en ondersteunend filmmateriaal vinden, zodat studenten op HBO en MBO zich de beginselen van Machine Vision ook wel beeldverwerking en daarop aansluitend aansturing van robots eigen kunnen maken.",
author = "A.T. Nieuwenhuizen",
year = "2019",
language = "Dutch",
publisher = "Groen Kennisnet",

}

Nieuwenhuizen, AT 2019, Agro Food Robotica: wiki. Groen Kennisnet, Wageningen.

Agro Food Robotica: wiki. / Nieuwenhuizen, A.T.

Wageningen : Groen Kennisnet, 2019.

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Agro Food Robotica: wiki

AU - Nieuwenhuizen, A.T.

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Voor zowel monitoring van gewassen als van geoogste producten, als voor robotisering van teelt-, oogst-, -opslag en verwerkingshandelingen, is de verwerking van camerabeelden en beeldanalyse cruciaal. In de nabije toekomst wordt dit steeds belangrijker op werkplekken in AgriFood. Via dit WURKS project wordt een begin gemaakt met nauwe samenwerking tussen WUR en Groene onderwijs op gebied AgroFoodRobotics. In deze wiki kan de docent lesmateriaal en ondersteunend filmmateriaal vinden, zodat studenten op HBO en MBO zich de beginselen van Machine Vision ook wel beeldverwerking en daarop aansluitend aansturing van robots eigen kunnen maken.

AB - Voor zowel monitoring van gewassen als van geoogste producten, als voor robotisering van teelt-, oogst-, -opslag en verwerkingshandelingen, is de verwerking van camerabeelden en beeldanalyse cruciaal. In de nabije toekomst wordt dit steeds belangrijker op werkplekken in AgriFood. Via dit WURKS project wordt een begin gemaakt met nauwe samenwerking tussen WUR en Groene onderwijs op gebied AgroFoodRobotics. In deze wiki kan de docent lesmateriaal en ondersteunend filmmateriaal vinden, zodat studenten op HBO en MBO zich de beginselen van Machine Vision ook wel beeldverwerking en daarop aansluitend aansturing van robots eigen kunnen maken.

M3 - Book

BT - Agro Food Robotica: wiki

PB - Groen Kennisnet

CY - Wageningen

ER -

Nieuwenhuizen AT. Agro Food Robotica: wiki. Wageningen: Groen Kennisnet, 2019.