Achtergronddocument Nulmeting Effectindicatoren Monitor Agenda Vitaal Platteland

H.J. Agricola, A.J. van Strien, J.A. Boone, M.A. Dolman, C.M. Goossen, S. de Vries, N.Y. van der Wulp, L.M.G. Groenmeijer, W.F. Lukey, R.J. van Til

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

De Monitor AVP is een systeem waarin eenduidige gegevens worden opgenomen voor monitoring van effecten, resultaten en prestaties van de beleidsdoelstellingen opgenomen in de Agenda Vitaal Platteland (AVP) van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Dit document geeft de resultaten en achtergrondinformatie van de nulmeting en de methoden van de metingen van de afzonderlijke effectindicatoren van de Monitor AVP. De effectindicatoren zijn bedoeld om de maatschappelijke effecten van de Agenda Vitaal Platteland inzichtelijk te maken. Dit achtergronddocument is opgesteld om de continuïteit voor toekomstige herhalingsmetingen te waarborgen.
LanguageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
Number of pages143
Publication statusPublished - 2009

Publication series

NameWOt-werkdocument
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
No.131

Keywords

  • rural areas
  • rural environment
  • quality
  • indicators
  • monitoring
  • government policy
  • netherlands
  • landscape
  • nature

Cite this

Agricola, H. J., van Strien, A. J., Boone, J. A., Dolman, M. A., Goossen, C. M., de Vries, S., ... van Til, R. J. (2009). Achtergronddocument Nulmeting Effectindicatoren Monitor Agenda Vitaal Platteland. (WOt-werkdocument; No. 131). Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu.
Agricola, H.J. ; van Strien, A.J. ; Boone, J.A. ; Dolman, M.A. ; Goossen, C.M. ; de Vries, S. ; van der Wulp, N.Y. ; Groenmeijer, L.M.G. ; Lukey, W.F. ; van Til, R.J. / Achtergronddocument Nulmeting Effectindicatoren Monitor Agenda Vitaal Platteland. Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2009. 143 p. (WOt-werkdocument; 131).
@book{61252286459443dfbab21a117ca7119e,
title = "Achtergronddocument Nulmeting Effectindicatoren Monitor Agenda Vitaal Platteland",
abstract = "De Monitor AVP is een systeem waarin eenduidige gegevens worden opgenomen voor monitoring van effecten, resultaten en prestaties van de beleidsdoelstellingen opgenomen in de Agenda Vitaal Platteland (AVP) van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Dit document geeft de resultaten en achtergrondinformatie van de nulmeting en de methoden van de metingen van de afzonderlijke effectindicatoren van de Monitor AVP. De effectindicatoren zijn bedoeld om de maatschappelijke effecten van de Agenda Vitaal Platteland inzichtelijk te maken. Dit achtergronddocument is opgesteld om de continu{\"i}teit voor toekomstige herhalingsmetingen te waarborgen.",
keywords = "platteland, plattelandsomgeving, kwaliteit, indicatoren, monitoring, overheidsbeleid, nederland, landschap, natuur, rural areas, rural environment, quality, indicators, monitoring, government policy, netherlands, landscape, nature",
author = "H.J. Agricola and {van Strien}, A.J. and J.A. Boone and M.A. Dolman and C.M. Goossen and {de Vries}, S. and {van der Wulp}, N.Y. and L.M.G. Groenmeijer and W.F. Lukey and {van Til}, R.J.",
year = "2009",
language = "Dutch",
series = "WOt-werkdocument",
publisher = "Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu",
number = "131",

}

Agricola, HJ, van Strien, AJ, Boone, JA, Dolman, MA, Goossen, CM, de Vries, S, van der Wulp, NY, Groenmeijer, LMG, Lukey, WF & van Til, RJ 2009, Achtergronddocument Nulmeting Effectindicatoren Monitor Agenda Vitaal Platteland. WOt-werkdocument, no. 131, Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, Wageningen.

Achtergronddocument Nulmeting Effectindicatoren Monitor Agenda Vitaal Platteland. / Agricola, H.J.; van Strien, A.J.; Boone, J.A.; Dolman, M.A.; Goossen, C.M.; de Vries, S.; van der Wulp, N.Y.; Groenmeijer, L.M.G.; Lukey, W.F.; van Til, R.J.

Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2009. 143 p. (WOt-werkdocument; No. 131).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Achtergronddocument Nulmeting Effectindicatoren Monitor Agenda Vitaal Platteland

AU - Agricola, H.J.

AU - van Strien, A.J.

AU - Boone, J.A.

AU - Dolman, M.A.

AU - Goossen, C.M.

AU - de Vries, S.

AU - van der Wulp, N.Y.

AU - Groenmeijer, L.M.G.

AU - Lukey, W.F.

AU - van Til, R.J.

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - De Monitor AVP is een systeem waarin eenduidige gegevens worden opgenomen voor monitoring van effecten, resultaten en prestaties van de beleidsdoelstellingen opgenomen in de Agenda Vitaal Platteland (AVP) van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Dit document geeft de resultaten en achtergrondinformatie van de nulmeting en de methoden van de metingen van de afzonderlijke effectindicatoren van de Monitor AVP. De effectindicatoren zijn bedoeld om de maatschappelijke effecten van de Agenda Vitaal Platteland inzichtelijk te maken. Dit achtergronddocument is opgesteld om de continuïteit voor toekomstige herhalingsmetingen te waarborgen.

AB - De Monitor AVP is een systeem waarin eenduidige gegevens worden opgenomen voor monitoring van effecten, resultaten en prestaties van de beleidsdoelstellingen opgenomen in de Agenda Vitaal Platteland (AVP) van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Dit document geeft de resultaten en achtergrondinformatie van de nulmeting en de methoden van de metingen van de afzonderlijke effectindicatoren van de Monitor AVP. De effectindicatoren zijn bedoeld om de maatschappelijke effecten van de Agenda Vitaal Platteland inzichtelijk te maken. Dit achtergronddocument is opgesteld om de continuïteit voor toekomstige herhalingsmetingen te waarborgen.

KW - platteland

KW - plattelandsomgeving

KW - kwaliteit

KW - indicatoren

KW - monitoring

KW - overheidsbeleid

KW - nederland

KW - landschap

KW - natuur

KW - rural areas

KW - rural environment

KW - quality

KW - indicators

KW - monitoring

KW - government policy

KW - netherlands

KW - landscape

KW - nature

M3 - Report

T3 - WOt-werkdocument

BT - Achtergronddocument Nulmeting Effectindicatoren Monitor Agenda Vitaal Platteland

PB - Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu

CY - Wageningen

ER -

Agricola HJ, van Strien AJ, Boone JA, Dolman MA, Goossen CM, de Vries S et al. Achtergronddocument Nulmeting Effectindicatoren Monitor Agenda Vitaal Platteland. Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2009. 143 p. (WOt-werkdocument; 131).