Achtergronddocument Midterm meting Monitor Effectindicatoren Agenda Vitaal Platteland

H.J. Agricola, M.J.S.M. Reijnen, J.A. Boone, M.A. Dolman, C.M. Goossen, S. de Vries, J. Vreke, J. Roos-Klein Lankhorst, E.M. de Groene

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

De Monitor AVP is een systeem waarin eenduidige gegevens worden opgenomen voor monitoring van effecten, resultaten en prestaties van de beleidsdoelstellingen opgenomen in de Agenda Vitaal Platteland (AVP) van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I). Dit document geeft de resultaten en achtergrondinformatie van de midterm meting en de methoden van de metingen van de afzonderlijke effectindicatoren van de Monitor AVP. De effectindicatoren zijn bedoeld om de maatschappelijke effecten van de Agenda Vitaal Platteland inzichtelijk te maken. Dit achtergronddocument is opgesteld om de continuïteit voor toekomstige herhalingsmetingen te waarborgen.
LanguageDutch
Place of PublicationWageningen
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
Number of pages176
Publication statusPublished - 2011

Publication series

NameWOt-werkdocument
PublisherWettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu
No.253

Keywords

  • regional development
  • rural policy
  • government policy
  • information systems
  • rural development

Cite this

Agricola, H. J., Reijnen, M. J. S. M., Boone, J. A., Dolman, M. A., Goossen, C. M., de Vries, S., ... de Groene, E. M. (2011). Achtergronddocument Midterm meting Monitor Effectindicatoren Agenda Vitaal Platteland. (WOt-werkdocument ; No. 253). Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu.
Agricola, H.J. ; Reijnen, M.J.S.M. ; Boone, J.A. ; Dolman, M.A. ; Goossen, C.M. ; de Vries, S. ; Vreke, J. ; Roos-Klein Lankhorst, J. ; de Groene, E.M. / Achtergronddocument Midterm meting Monitor Effectindicatoren Agenda Vitaal Platteland. Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2011. 176 p. (WOt-werkdocument ; 253).
@book{4879c235d47743b8a356c1cafb5c44af,
title = "Achtergronddocument Midterm meting Monitor Effectindicatoren Agenda Vitaal Platteland",
abstract = "De Monitor AVP is een systeem waarin eenduidige gegevens worden opgenomen voor monitoring van effecten, resultaten en prestaties van de beleidsdoelstellingen opgenomen in de Agenda Vitaal Platteland (AVP) van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I). Dit document geeft de resultaten en achtergrondinformatie van de midterm meting en de methoden van de metingen van de afzonderlijke effectindicatoren van de Monitor AVP. De effectindicatoren zijn bedoeld om de maatschappelijke effecten van de Agenda Vitaal Platteland inzichtelijk te maken. Dit achtergronddocument is opgesteld om de continu{\"i}teit voor toekomstige herhalingsmetingen te waarborgen.",
keywords = "regionale ontwikkeling, plattelandsbeleid, overheidsbeleid, informatiesystemen, plattelandsontwikkeling, regional development, rural policy, government policy, information systems, rural development",
author = "H.J. Agricola and M.J.S.M. Reijnen and J.A. Boone and M.A. Dolman and C.M. Goossen and {de Vries}, S. and J. Vreke and {Roos-Klein Lankhorst}, J. and {de Groene}, E.M.",
year = "2011",
language = "Dutch",
series = "WOt-werkdocument",
publisher = "Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu",
number = "253",

}

Agricola, HJ, Reijnen, MJSM, Boone, JA, Dolman, MA, Goossen, CM, de Vries, S, Vreke, J, Roos-Klein Lankhorst, J & de Groene, EM 2011, Achtergronddocument Midterm meting Monitor Effectindicatoren Agenda Vitaal Platteland. WOt-werkdocument , no. 253, Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, Wageningen.

Achtergronddocument Midterm meting Monitor Effectindicatoren Agenda Vitaal Platteland. / Agricola, H.J.; Reijnen, M.J.S.M.; Boone, J.A.; Dolman, M.A.; Goossen, C.M.; de Vries, S.; Vreke, J.; Roos-Klein Lankhorst, J.; de Groene, E.M.

Wageningen : Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2011. 176 p. (WOt-werkdocument ; No. 253).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Achtergronddocument Midterm meting Monitor Effectindicatoren Agenda Vitaal Platteland

AU - Agricola, H.J.

AU - Reijnen, M.J.S.M.

AU - Boone, J.A.

AU - Dolman, M.A.

AU - Goossen, C.M.

AU - de Vries, S.

AU - Vreke, J.

AU - Roos-Klein Lankhorst, J.

AU - de Groene, E.M.

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - De Monitor AVP is een systeem waarin eenduidige gegevens worden opgenomen voor monitoring van effecten, resultaten en prestaties van de beleidsdoelstellingen opgenomen in de Agenda Vitaal Platteland (AVP) van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I). Dit document geeft de resultaten en achtergrondinformatie van de midterm meting en de methoden van de metingen van de afzonderlijke effectindicatoren van de Monitor AVP. De effectindicatoren zijn bedoeld om de maatschappelijke effecten van de Agenda Vitaal Platteland inzichtelijk te maken. Dit achtergronddocument is opgesteld om de continuïteit voor toekomstige herhalingsmetingen te waarborgen.

AB - De Monitor AVP is een systeem waarin eenduidige gegevens worden opgenomen voor monitoring van effecten, resultaten en prestaties van de beleidsdoelstellingen opgenomen in de Agenda Vitaal Platteland (AVP) van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I). Dit document geeft de resultaten en achtergrondinformatie van de midterm meting en de methoden van de metingen van de afzonderlijke effectindicatoren van de Monitor AVP. De effectindicatoren zijn bedoeld om de maatschappelijke effecten van de Agenda Vitaal Platteland inzichtelijk te maken. Dit achtergronddocument is opgesteld om de continuïteit voor toekomstige herhalingsmetingen te waarborgen.

KW - regionale ontwikkeling

KW - plattelandsbeleid

KW - overheidsbeleid

KW - informatiesystemen

KW - plattelandsontwikkeling

KW - regional development

KW - rural policy

KW - government policy

KW - information systems

KW - rural development

M3 - Report

T3 - WOt-werkdocument

BT - Achtergronddocument Midterm meting Monitor Effectindicatoren Agenda Vitaal Platteland

PB - Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu

CY - Wageningen

ER -

Agricola HJ, Reijnen MJSM, Boone JA, Dolman MA, Goossen CM, de Vries S et al. Achtergronddocument Midterm meting Monitor Effectindicatoren Agenda Vitaal Platteland. Wageningen: Wettelijke Onderzoekstaken Natuur & Milieu, 2011. 176 p. (WOt-werkdocument ; 253).