10 jaar Teelt de grond uit

Research output: Other contributionPamphlet

Abstract

Tien jaar geleden zijn de eerste experimenten in de vollegrondsgroente- en boomteelt met teelt uit de grond gestart. Nu 10 jaar later hebben we een aantal werkende teeltsystemen beschikbaar die emissies van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen sterk kunnen beperken. Daarnaast bieden deze systemen nieuwe mogelijkheden aan ondernemers om hun productie te verbeteren. Deze brochure geeft een overzicht van de behaalde resultaten in de afgelopen 10 jaar.
Original languageDutch
PublisherWageningen University & Research
Publication statusPublished - 2017

Cite this

de Haan, J. J. (2017). 10 jaar Teelt de grond uit. Wageningen University & Research.
de Haan, J.J. / 10 jaar Teelt de grond uit. 2017. Wageningen University & Research.
@misc{4254bae050bc45b2a798f4a7f1d6234b,
title = "10 jaar Teelt de grond uit",
abstract = "Tien jaar geleden zijn de eerste experimenten in de vollegrondsgroente- en boomteelt met teelt uit de grond gestart. Nu 10 jaar later hebben we een aantal werkende teeltsystemen beschikbaar die emissies van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen sterk kunnen beperken. Daarnaast bieden deze systemen nieuwe mogelijkheden aan ondernemers om hun productie te verbeteren. Deze brochure geeft een overzicht van de behaalde resultaten in de afgelopen 10 jaar.",
author = "{de Haan}, J.J.",
year = "2017",
language = "Dutch",
publisher = "Wageningen University & Research",
type = "Other",

}

de Haan, JJ 2017, 10 jaar Teelt de grond uit. Wageningen University & Research.

10 jaar Teelt de grond uit. / de Haan, J.J.

Wageningen University & Research. 2017, .

Research output: Other contributionPamphlet

TY - GEN

T1 - 10 jaar Teelt de grond uit

AU - de Haan, J.J.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Tien jaar geleden zijn de eerste experimenten in de vollegrondsgroente- en boomteelt met teelt uit de grond gestart. Nu 10 jaar later hebben we een aantal werkende teeltsystemen beschikbaar die emissies van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen sterk kunnen beperken. Daarnaast bieden deze systemen nieuwe mogelijkheden aan ondernemers om hun productie te verbeteren. Deze brochure geeft een overzicht van de behaalde resultaten in de afgelopen 10 jaar.

AB - Tien jaar geleden zijn de eerste experimenten in de vollegrondsgroente- en boomteelt met teelt uit de grond gestart. Nu 10 jaar later hebben we een aantal werkende teeltsystemen beschikbaar die emissies van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen sterk kunnen beperken. Daarnaast bieden deze systemen nieuwe mogelijkheden aan ondernemers om hun productie te verbeteren. Deze brochure geeft een overzicht van de behaalde resultaten in de afgelopen 10 jaar.

M3 - Pamphlet

PB - Wageningen University & Research

ER -