SJP 6 Urban green house challenge (KB-40-006-007)

Project: EZproject

Project Details

Description

In de derde editie van de Urban Greenhouse Challenge strijden deelnemers om de beste ontwerpen en innovaties die circulaire, robuuste en veerkrachtige duurzame voedselproductie het hele jaar door mogelijk maken in een van de meest diverse lage-inkomens wijken van Washington DC. Hun ontwerpen moeten ook de kwaliteit van leven van de lokale bewoners aanzienlijk verbeteren, door voedselapartheid uit te bannen en inkomens te genereren.

 

De Challenge loopt van november 2021 tot en met juni 2022 en staat open voor studenten van universiteiten en hogescholen wereldwijd.

 

Studententeams worden ondersteund door topexperts van Wageningen University & Research en de University of the District of Columbia en uit ons partnernetwerk van bedrijven en organisaties.

 

Het winnende concept kan mogelijk dienen als een prototype voor betaalbaar, duurzaam, circulair en stedelijk veerkrachtig ontwerp wereldwijd.

 

Deze editie wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het College of Agriculture, Urban Sustainability and Environmental Sciences (CAUSES) van de University of the District of Colombia (UDC) en Soapbox

StatusActive
Effective start/end date1/01/2131/12/22