E-commerce en versproducten in India: snelle groei – uitdaging of kans?

Press/Media: ResearchPopular

Description

E-commerce is bezig met een opmars in India, en deze trend is versneld sinds de Covid-19 pandemie. De online verkoop van versproducten brengt specifieke kansen en uitdagingen met zich mee. De Ambassade in New Delhi en RVO lieten onderzoeken of de Indiase e-commercesector interesse heeft in samenwerking met Nederlandse ondernemers en kennisinstellingen. Kansen hiervoor lijken vanwege de sterke groei en concurrentie eerder op de langere dan de kortere termijn te bestaan.

Period5 Feb 2021

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleE-commerce en versproducten in India: snelle groei – uitdaging of kans?
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletAgroberichten Buitenland
  Media typeWeb
  Country/TerritoryNetherlands
  Date5/02/21
  DescriptionE-commerce is bezig met een opmars in India, en deze trend is versneld sinds de Covid-19 pandemie. De online verkoop van versproducten brengt specifieke kansen en uitdagingen met zich mee. De Ambassade in New Delhi en RVO lieten onderzoeken of de Indiase e-commercesector interesse heeft in samenwerking met Nederlandse ondernemers en kennisinstellingen. Kansen hiervoor lijken vanwege de sterke groei en concurrentie eerder op de langere dan de kortere termijn te bestaan.
  URLhttps://www.agroberichtenbuitenland.nl/landeninformatie/india/nieuws/2021/02/05/e-commerce-en-versproducten-in-india-snelle-groei-%E2%80%93-uitdaging-of-kans
  PersonsJoost Snels